Γιώργος Κοψιδάς: «Από την πείνα μου ζήλεψα μέχρι και το φαγητό της γάτας»

Giorgos Kopsidas

"Το έχω κάνει μέσα σε ένα Smart με μία γυναίκα που ήταν 1,87", αποκαλύπτει ο Γιώργος Κοψιδάς.

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που συμμετείχε στο Survivor, περιγράφοντας ένα ακραίο περιστατικό πείνας που βίωσε, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει και το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά.

«Εγώ δεν έτρωγα στο Survivor. Επειδή είναι πραγματικά τεράστια η πείνα, σου μπαίνει η ιδέα να ψάξεις να βρεις φαγητό. Εγώ ήμουν 3 μήνες στο Survivor και έχασα κοντά στα 20 κιλά», δηλώνει ο Γιώργος Κοψιδάς.

«Έγινε ένα σκηνικό την τελευταία εβδομάδα πριν φύγω, που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Μου είχε πέσει η πίεση, με είχαν πάει στην κλινική, μου έβαλαν έναν ορό και συνήλθα. Πάντα είσαι με ένα άτομο της παραγωγής», περιέγραψε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Περιμένουμε απ’ έξω λοιπόν, κοιτάω δεξιά μου και βλέπω δύο τεράστια πλαστικά μπολ γεμάτα με φαγητό και έτρωγαν κάτι γατούλες. Γυρνάω στο παιδί της παραγωγής και του λέω: φαντάζομαι δεν θα με αφήσεις να φάω, έ; Μου λέει: θα χάσω τη δουλειά μου, θέλεις να τα πάω από πίσω για να μην τα βλέπεις και ζορίζεσαι; Του λέω: όχι, άφησέ τα, θέλω να τα βλέπω για να θυμάμαι τη στιγμή που ζήλεψα το φαγητό της γάτας», καταλήγει ο Γιώργος Κοψιδάς.

«Εμείς είχαμε παντού σεκιούριτι. Εμάς ακόμα και τα σκουπίδια μας τα έκρυβαν», τονίζει.

«Έχω δεχθεί πολλά σόκιν μηνύματα και φωτογραφίες. Τα ανοίγω συνήθως. Αν κάποιος είναι ενοχλητικός, έχει τύχει να τον μπλοκάρω. Το έχω κάνει μέσα σε ένα Smart με μία γυναίκα που είχε ύψος 1,87. Πώς έγινε αυτό, έλα πες μου εσύ», αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Κοψιδάς.