Με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Vanya», ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά «Άγιος έρωτας», ενώ αποκάλυψε ότι θ παίζει στον δεύτερο κύκλο του «Daredevil».
Αρχικά, ο Γιώργος Καραμίχος είπε: «Χαίρομαι παρά πολύ που συμμετάσχω στον “Άγιο Έρωτα”, είναι πάρα πολύ ωραία ομάδα, έχει ενδιαφέρον ο ρόλος και πραγματικά περιμένω κάθε φορά ποτέ θα διαβάσω το επόμενο σενάριο να δω τι γίνεται και που πάω».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν έχει προλάβει να μου λείψει το κομμάτι της παρουσίασης, αν μου έλειπε πολύ θα το έκανα. Νομίζω είχα πρόταση για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού στην αρχή της χρονιάς αλλά αρνήθηκα, δεν ήταν στην ΕΡΤ», είπε ο ηθοποιός.
Όσον αφορά τη συμμετοχή στη σειρά της Marvel, o ηθοποιός είπε: «Θα είμαι στη δεύτερη σεζόν του Daredevil, σε τέσσερα επεισόδια. Το να κανείς γυρίσματα κάτω από το Brooklyn Bridge, ήταν υπέροχο. Με αγκάλιασαν όλοι οι ηθοποιοί, μιλούσαμε επί της ουσίας».
Πηγή εικόνας: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            