Γιώργος Καραμίχος: «Περνάς από όλα τα στάδια, στην αρχή σου βγαίνει θυμός και να κάνεις διάφορα πράγματα»

Γιώργος Καραμίχος

"Παίρνω λιγότερο στα σοβαρά κάποια πράγματα. Έχω μάθει την αρετή του να περιμένω" ανέφερε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στο Χαμογέλα και πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για όσα έχουν αλλάξει στη ζωή του μετά την περιπέτειά του με τον καρκίνο.

«Σίγουρα ήταν καθοριστικά τα δύο χειρουργεία που έχω κάνει. Ένα στη μέση και μετά από 25 χρόνια για τον καρκίνο. Αυτά ήταν πολύ καθοριστικά γιατί εκεί δεν διαπραγματεύεται και λες για να έχει σωματοποιηθεί τόσο πολύ, πρέπει να αλλάξουμε πορεία. Περνάς από όλα τα στάδια. Στην αρχή σου βγαίνει θυμός, να κάνεις διάφορα πράγματα με διάφορους. Από ένα σημείο και μετά συνειδητοποιείς πως δεν φταίει κανείς, ούτε ο ίδιος σου ο εαυτός. Αν κατηγορήσεις πως φταίνε οι άλλοι, στην ουσία κατηγορείς τον εαυτό σου. Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο και πρέπει να έχουμε θετικό πρόσημο για να τα γυρίζουμε με έναν τρόπο, που μπορούμε να βοηθήσουμε και τον εαυτό μας και τους άλλους και να ανασαίνουμε καλύτερα» δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος.

«Παίρνω λιγότερο στα σοβαρά κάποια πράγματα. Έχω μάθει την αρετή του να περιμένω. Έχω κλείσει πολλά εισιτήρια και δεν έχω ταξιδέψει πια. Χρειάζομαι λιγότερη κίνηση για τη συγκίνηση και εστιάζω στους ανθρώπους και στα πράγματα που αγαπώ» εξομολογείται ο Γιώργος Καραμίχος.