Γιώργος Καραμίχος: «Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου»

Γιώργος Καραμίχος

"Στην Ελλάδα είναι όλα κατά για έναν πατέρα που θέλει να παρών" εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καραμίχος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή Μαμα-δες και την Τζένη Θεωνά στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τη σχέση με την κόρη του, την οποία και απέκτησε σε ηλικία 24 ετών, αποκαλύπτοντας πως υπήρχαν διαστήματα που δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή μαζί του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καραμίχος εξομολογήθηκε πως «η  σύλληψη έγινε σε μία παραλία στη Νάξο, είδα κάποια σύμβολα, κάποια ζώα που ήρθαν και πέταξαν. Ήμουν 23 χρονών στο Εθνικό φοιτητής, είχα τελειώσει το Ιστορικό στην Κέρκυρα. Δεν είχα πάει ακόμα στρατό και τελείωσα μετά το Εθνικό. Μετά ήρθαν δυσκολίες, δεν ήμασταν μαζί, έπρεπε να επαναπροσδιορίσουμε τις δυναμικές και πως θα μεγαλώσει το παιδί χωρίς να είμαστε μαζί καθώς εγώ έφυγα για τον στρατό. Όταν γύρισα από τον στρατό, ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερη συμμετοχή στο μεγάλωμα του παιδιού».

«Σε πολλά διαστήματα υπήρχαν αποστάσεις. Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου και ήταν πολύ δύσκολο. Να έχεις το παιδικό δωμάτιο, να αλλάζεις σεντόνια κάθε εβδομάδα και να μην έχεις παιδί. Και να περνάνε η μέρες. Μία μέρα, δύο μέρες, μία εβδομάδα, δύο μήνες, ένας χρόνος, δύο χρόνια, τρία χρόνια».

«Δεν είναι εύκολο, δεν μπορείς να χαρείς τίποτα στη ζωή σου. Όσο και αν δούλευα, δεν ήταν εύκολο και όσοι γονείς στερούνται το παιδί το ξέρουν. Και οι νόμοι ήταν πολύ δύσκολοι. Στην Ελλάδα είναι όλα είναι υπέρ της μητέρας. Για έναν πατέρα που θέλει να παρών, όλα είναι κατά» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Καραμίχος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.