Γιώργος Καραμίχος: «Δεν μου αρέσει αυτό το κομμάτι το σκοτεινό»

Γιώργος Καραμίχος

"Έχω εστιάσει σε αναφορές που έχω από ανθρώπους γύρω μου που έχω δει να παίρνουν αυτόν τον δρόμο" ομολογεί ο Γιώργος Καραμίχος.

Με αφορμή τη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» στην ΕΡΤ, ο Γιώργος Καραμίχος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη 1» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού. Μέσα σε όλα ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσέγγιση που έκανε στον ρόλο του αλλά και το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στη δημόσια τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραμίχος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στη σειρά ο ήρωας μου βρίσκεται ξαφνικά παγιδευμένος στο να μην αναλάβει την ευθύνη ενός φονικού που δεν έχει κάνει. Ο ξάδελφος του, Ανδρέας έχει καταλήξει στη φυλακή και ο Μανώλης το σκάει. Από την Κρήτη έρχεται στην Αθήνα θέλοντας να ξεφύγει από τις ενοχές του και πέφτει στο ποτό, στον τζόγο, στους διαπληκτισμούς».

«Όλοι οι ρόλοι έχουν σίγουρα αναφορές και δικές μας προσωπικές. Προσωπικά όμως δεν πίνω πολύ, δεν μου αρέσει το αλκοόλ ούτε ο τζόγος ούτε αυτό το κομμάτι το σκοτεινό. Έχω εστιάσει στο κομμάτι τις ενοχής και σε αναφορές που έχω από ανθρώπους γύρω μου που έχω δει να παίρνουν αυτόν τον δρόμο».

«Σε όσα παιχνίδι μου έχουν προτείνει μέχρι τώρα να έχω τον ρόλο του παρουσιαστή έχω πει όχι γιατί δεν το βρίσκω αμιγώς της δουλειάς μου. Στο συγκεκριμένο, όμως, το «Πες τη λέξη» για να είμαι ειλικρινής συνετέλεσαν δύο λόγοι. Ο ένας είναι γιατί όντως μου άρεσε το παιχνίδι όπως και οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησε στην παραγωγή και με έπεισαν. Είναι ένα παιχνίδι που ήξερα από την Ισπανία και… κολλάς για να το δεις οπότε όλο αυτό θα με βοηθήσει να επικοινωνήσω με τον κόσμο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Καραμίχος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Ο δεύτερος λόγος είναι για να κάνω παρέα στους γονείς μου! Με είχαν μάθει λίγο με το καθημερινό πέρσι και πρόπερσι και με είχαν παρέα όλο το χειμώνα και έτσι θα τους κάνω και φέτος παρέα το Σαββατοκύριακο δυο έξτρα ώρες».