Γιώργος Καπουτζίδης: Όσα αποκάλυψε για τα προβλήματα της «Εθνικής Ελλάδος» και το νέο τηλεπαιχνίδι

«Έγινε πολύ ξαφνικά...»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης καλεσμένος στην Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή «NaMaSte» και μίλησε πρώτη φορά τηλεοπτικά για το τι συνέβη με την επιτυχία της περσινής χρονιάς, την «Εθνική Ελλάδος» την οποία δεν θα δούμε τελικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αυτή τη σεζόν.

«Εμείς είχαμε να γυρίσουμε 7 επεισόδια. Για τα οποία ο προγραμματισμός ήταν να γυριστούν Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο. Τέλη Σεπτέμβρη, το αργότερο πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη έπρεπε να τελειώσουμε για να μπορέσουν και τα κορίτσια να πάνε να κάνουν τα θέατρα τους, γιατί είχαν κλείσει όλοι θέατρο, δεν είχαν κλείσει τίποτα το καλοκαίρι για να μπορούμε να κάνουμε εμείς τα γυρίσματα μας. Τα γυρίσματα μας αυτά απαιτούν 15 με 20 μέρες σε ένα παγοδρόμιο έξω και είχαμε κάνει κάποιες πρώτες επαφές με τη Ρουμανία, για να πάμε εκεί. Αυτά τα γίνονταν τον Σεπτέμβριο. Ήξεραν λοιπόν τα κορίτσια ότι έχουν να κάνουν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα 15 με 20 μέρες το Σεπτέμβρη σε ένα παγοδρόμιο και μετά έγιναν όλα αυτά που γίνανε και «πάγωσαν» όλα. Ούτε χρήματα για να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα υπήρχαν, ούτε μπορούσαμε να κλείσουμε κανένα παγοδρόμιο. Ακόμα και αν εγκαταλείπαμε την ιδέα του να πάμε έξω και να ξαναγυρίσουμε στο παγοδρόμιο του Ωραιόκαστρου που κάναμε τα γυρίσματα της Μπρατισλάβας, πάλι κι αυτό, πρέπει να φέρεις αθλητές απ' έξω. Την άλλη φορά είχαμε χρησιμοποιήσει 12 αθλήτριες από τη Ρουμανία και την Ουγγαρία. Όλα αυτά ήταν πράγματα που δεν μπορούσαν να γίνουν. Τώρα πια λοιπόν θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει και η θεατρική σεζόν των κοριτσιών, να έχει γίνει και όλο αυτό με τις τράπεζες πιο ομαλό και θέλω να πιστεύω ότι μετά από το Πάσχα θα συνεχίσουμε σε κάποιο παγοδρόμιο έξω, ή και στο παγοδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου είναι εφικτό.»

Μπορεί η «Εθνική Ελλάδος» να κάνει μία παύση, ωστόσο ο Γιώργος Καπουτζίδης, όπως αποκάλυψε το zappIT, δεν θα λείψει από την τηλεόραση και μάλιστα από την prime time ζώνη του MEGA, αφού θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Δεν έχω λόγια».

«Είναι ένα πολύ ωραίο τηλεπαιχνίδι το οποίο ξεκίνησε από την Αμερική, νομίζω συνέχισε σε περισσότερες από 20 χώρες και μία από τις πιο ωραίες εκδοχές του είναι αυτή της Γαλλίας και θα ακολουθήσουμε τη γαλλική εκδοχή εμείς. Έγινε πολύ ξαφνικά, έγινε η πρόταση όταν ήμουν στην Αίγινα. Πολύ ευχάριστη πρόταση. Είναι πραγματικά κάτι που νιώθω ότι μπορώ να το κάνω καλά και ότι μου πάει και το χάρηκα» δήλωσε Γιώργος Καπουτζίδης με ενθουσιασμό.
https://www.youtube.com/embed/kMXaSDaiii4