Γιώργος Καπουτζίδης: Επιστρέφει με το τηλεπαιχνίδι «Δεν έχω λόγια»

Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό βήμα του ηθοποιού και σεναριογράφου!

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας βρήκε! Εκεί που δεν γνωρίζαμε ποιος κάνει τι στην prime time του Mega κι ενώ η Εθνική Ελλάδος προσπαθεί να ξεπεράσει τους οικονομικούς υφάλους ώστε να επιστρέψει στις οθόνες μας, μια απόφαση του καναλιού της Μεσογείων δημιουργεί νέα δεδομένα και ανατρέπει τα πάντα.

Ήταν γνωστή από καιρό η πρόθεση του σταθμού να εισάγει στην prime time τηλεπαιχνίδι – show, αλλά κανείς δεν φανταζόταν τι θα ήταν αυτό και κυρίως ποιος θα το παρουσιάζει. 

«Don't Forget the Lyrics!» είναι ο τίτλος ενός προγράμματος που ξεκίνησε από την Αμερική το 2007 και σταδιακά επεκτάθηκε σε 22 χώρες. Σε αυτό το show που στα ελληνικά θα ονομάζεται «Δεν έχω λόγια», ένας παίκτης κάθε φορά ακούει ένα τραγούδι και όταν σταματήσουν τα λόγια πρέπει ο ίδιος να συνεχίσει ερμηνεύοντας τους επόμενους στίχους. Μετά από κάθε σωστή απάντηση ο παίκτης κερδίζει ένα χρηματικό ποσό και αποφασίζει αν θα πάρει το ρίσκο να συνεχίσει για να αυξήσει τα κέρδη του ή να τα χάσει όλα. Στην περίπτωση που καταφέρει να πει τα λόγια σωστά και στα δέκα τραγούδια κερδίζει το μεγάλο έπαθλο που διαφέρει από χώρα σε χώρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zappIT, το «Δεν έχω λόγια» έρχεται στο Mega στα τέλη Οκτωβρίου, κάθε βράδυ στις 21:00, με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη! Οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν τελικά να «χτυπήσουν» τα δύο μεγαθήρια «Μπρούσκο» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με ένα διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι. Και ποιος θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα εκτός από τον δημοφιλή ηθοποιό; Αυτό που μένει είναι να δούμε το αποτέλεσμα επί της οθόνης και βέβαια την αποδοχή ή όχι από το τηλεοπτικό κοινό. Σίγουρα, πάντως, πρόκειται για μια διαφορετική πρόταση που έχει ενδιαφέρον…

Γιώργος Σκρομπόλας

Πάρτε μια γεύση από το τηλεπαιχνίδι όπως παίζεται στο εξωτερικό: