Γιατί νευρίασε η Τατιάνα με την Χρυσή Αυγή;

Τι συνέβη με τον καλεσμένο της, τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο;

«Έχω νεύρα σήμερα! Συμβαίνουν βέβαια αυτά στο χώρο μας και συμβαίνουν σε ζωντανές εκπομπές», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στο ξεκίνημα της σημερινής της εκπομπής και αμέσως μετά εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί:

«Η Χρυσή Αυγή έχει στείλει στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ένα εξώδικο, ότι δεν έχει επαρκή προβολή από τα ΜΜΕ. Το Star λοιπόν, πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει μέλος της Χρυσής Αυγής να παραστεί στην εκπομπή. Το μέλος αυτό θα ήταν ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει ξανασυμβεί όσα χρόνια κάνω τηλεόραση, περίπου μισή ώρα πριν βγω στον αέρα, να μου λέει κάποιος ότι δεν θα παραστώ. Ο κ. Παναγιώταρος ισχυρίστηκε ότι κάποιος φίλος του από τη Χρυσή Αυγή, που θα τον συνόδευε στο στούντιο, δέχτηκε σοβαρή επίθεση και (ο κ. Παναγιώταρος) δεν θα μπορούσε να έρθει γιατί θα έπρεπε να δώσει καταθέσεις και να πηγαινοέρχεται στο νοσοκομείο. 

Του εξήγησα ότι όταν ένα κόμμα απαιτεί εκπροσώπηση σε μια εκπομπή και δεν μπορεί, κάποιο άλλο στέλεχος πρέπει να παραστεί. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάποιος ως όφειλε. Ίσως βγει με κάποια ζωντανή σύνδεση. Το Star λοιπόν ως όφειλε κάλεσε και το στέλεχος δεν ήρθε».

Δείτε τι ακριβώς είπε η Τατιάνα Στεφανίδου για την Χρυσή Αυγή:

Διαβάστε ακόμα:

Στέφανος Μουαγκιέ για τη Χρυσή Αυγή: «Είναι πνευματικά άρρωστοι»!

O Θέμος ΜΙΛΑ για την Μενεγάκη και για την Χρυσή Αυγή!

Πασίγνωστος ηθοποιός δηλώνει πως παίρνει θετική ενέργεια από το φλερτ ανδρών, ενώ συμφωνεί με την Χρυσή Αυγή σε κάποια πράγματα!

Μιχαλολιάκος: «Σταματήστε την παραμύθα, δεν πλάκωσε κανέναν το άρμα στο Πολυτεχνείο»

Ο Zero των Vegas ΜΙΛΑ για τη συνάντησή του με μέλος της Χρυσής Αυγής!