Γιάννης Βαρδής: Ξεσπά για την αγωγή που έχει καταθέσει! «Θα το φτάσω μέχρι τέλους!» – Τι είπε για την Πάολα…

Γιάννης Βαρδής

«Οτιδήποτε έχει σχέση με τον πατέρα μου είμαι πέλεκυς. Δεν έχει το δικαίωμα κανείς να παρεμβαίνει σε κάτι που ανήκει στον πατέρα μου».

Ο Γιάννης Βαρδής βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης και απάντησε για την αγωγή που έχει καταθέσει στους Τόνυ Μαυρίδη και Χριστόφορο Σιγανό για το τραγούδι “Περαστική” που ερμηνεύει η Πάολα.

«Επιδιώκω να ισχυροποιήσω το όνομα του πατέρα μου, όσον αφορά κάτι που τον αφορά. Θεωρώ ότι είναι κάτι δικό του, θεωρώ ότι είναι μια αντιγραφή και δεν θέλω να επιτρέψω σε κανέναν να κάνει κάτι τέτοιο, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον. Την Πάολα την εκτιμώ πολύ. Δεν έχω μιλήσει μαζί της, ούτε υπήρξε αντίδραση από την ίδια. Ίσως θα έπρεπε κιόλας, από τη στιγμή που είμαστε φίλοι, ίσως να μπορούσε να με προσεγγίσει, δεν είμαι απλησίαστος. Εγώ επί της ουσίας οριοθετώ, βάζω τα όριά μου.

Δεν μπορεί κανένας να παρεμβαίνει σε κάτι που ανήκει σε έναν άλλο. Και από τη στιγμή που θεωρώ ότι κάποιος μπαίνει στο χώρο μου, πρέπει να υποστεί τη συνέπεια. Θα το φτάσω μέχρι τέλους. Θα το κάνω για τον πατέρα μου. Οτιδήποτε έχει σχέση με τον πατέρα μου είμαι πέλεκυς. Δεν έχει το δικαίωμα κανείς να παρεμβαίνει σε κάτι που ανήκει στον πατέρα μου.

Πήγα σε μουσικολόγο για να είμαι σίγουρος ότι το κομμάτι είναι αντιγραφή του κομματιού του πατέρα μου. Μίλησα με τον δημιουργό και την εταιρία. Τους είπα να το κατεβάσουν και το κατέβασαν. Είπαν επίσης ότι θα το αλλάξουν. Ανέβασαν τη νέα version, για μένα προσωπικά δεν έχει αλλάξει κάτι, για τον μουσικολόγο και τον δικηγόρο ακόμα περισσότερο, άρα είπαμε ότι δεν προειδοποιούμε αυτή τη φορά, αλλά προχωράμε κανονικά με τη νόμιμη οδό», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδής.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!