Ο Γιάννης Βαρδής ζητά από τον Τόνυ Μαυρίδη 100 χιλιάδες ευρώ!

Γιάννης Βαρδής

Διαβάστε λεπτομέρειες...

Ο Γιάννης Βαρδής κατέθεσε αγωγή με την οποία ζητά 100,000 ευρώ από τον Τόνυ Μαυρίδη και τον Χριστόφορο Σιγανό, για το τραγούδι «Περαστική» το οποίο ερμηνεύει η Πάολα. Σύμφωνα με την πλευρά του Γιάννη Βαρδή, οι προαναφερόμενοι δημιουργοί αντέγραψαν το τραγούδι του Αντώνη Βαρδή «Δεν θέλω να πιστέψω», που είχε κυκλοφορήσει το 2009 με τον Νίκο Βέρτη. Όπως ισχυρίζεται στην αγωγή του, οι συντελεστές του τραγουδιού της Πάολα είχαν δεσμευτεί ότι θα προχωρήσουν σε αλλαγές στα κοινά σημεία, κάτι το οποίο δεν έγινε.

Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη, Πέτρος Καιμακάμης, δήλωσε: «Επειδή ήδη έχουμε απευθυνθεί σε πραγματογνώμονες που κάποια στιγμή θα κριθούν από το δικαστήριο και πληροφορηθήκαμε ότι δεν υπάρχει καμία προοπτική, περίπτωση να μην είναι πρωτότυπη δουλειά του κ. Μαυρίδη και του κ. Σιγανού. Πιστεύω είναι άλλοι οι λόγοι εκτός από την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας».

Με τον Γιάννη Βαρδή επικοινώνησε η Έλενα Πολυκάρπου και σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο τραγουδιστής της είπε: «Ότι έχει να κάνει με τον πατέρα μου θα το υπερασπιστώ».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…