Γιάννης Πουλόπουλος: «Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε πει στον Θοδωρή Μαραντίνη να μην πάει στην Eurovision, να βγει και να τοποθετηθεί»

Γιάννης Πουλόπουλος

"Είναι μία ρετσινιά που η Σίσσυ Χρηστίδου θα ήταν καλό να τη βγάλει από πάνω της" υπογράμμισε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Λαμπερό πάρτι διοργανώθηκε χθες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision με την Μαρίνα Σάττι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μίλησε για τις δύο προτάσεις που δέχθηκε στο παρελθόν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό και το γεγονός πως αρνήθηκε. Ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε ότι ο λόγος ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία τότε δεν ήθελε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό ο πρώην σύζυγό της.

«Ένα παρασκήνιο που πλανάται και είναι μία ρετσινιά που η Σίσσυ Χρηστίδου θα ήταν καλό να τη βγάλει από πάνω της γιατί ενώ η ίδια δεν έχει ερωτηθεί ποτέ, ακουγόταν τότε ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε όχι στην Eurovision γιατί είχε επηρεαστεί από την Σίσσυ Χρηστίδου και του είπε να μην πάει. Για τους eurofans ήταν persona non grata» σημείωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Καλό είναι να βγει και να τοποθετηθεί κάποια στιγμή και να πει ότι δεν έχει σχέση με αυτό. Να πει ότι αγαπά την Eurovision και υποστηρίζει. Πλανάται εδώ και χρόνια χωρίς να έχει ερωτηθεί» κατέληξε ο Γιάννης Πουλόπουλος.