Γη της ελιάς: Δέχονται άγρια επίθεση – Φεύγει σαν κυνηγημένη

Γη της Ελιάς

Στη Γη της ελιάς οι εξελίξεις που έρχονται θα είναι καταιγιστικές.

Γεμάτα αγωνία, ένταση και αποκαλύψεις είναι τα προσεχή επεισόδια της δημοφιλούς δραματικής σειράς του MEGA, Γη της ελιάς. Σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv ο Παναγιώτης Μουλόπουλος, ο Ισίδωρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία σειρά απρόσμενων γεγονότων που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Όλα αρχίζουν όταν στο ελαιοτριβείο ξεσπάει τυχαία φωτιά και ένα μέρος του καταστρέφεται ολοσχερώς. Το πόρισμα της πυροσβεστικής φωτογραφίζει τον Αποστόλη ως υπεύθυνο. Στο μεταξύ, ο Ανέστης ενημερώνει τον Δημήτρη πως ο Ισίδωρος έχει πολλά χρήματα και ένα μέρος τους κρύβεται στο χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται σπίτι του.

Αυτή η πληροφορία, στη Γη της ελιάς, μεταφέρεται στον Κωνσταντίνο κι εκείνος δίνει εντολή σε κάποιους άντρες να αδειάσουν το χρηματοκιβώτιο το συντομότερο. Ένα βράδυ που ο Ισίδωρος και η Ιουλία βρίσκονται στο σπίτι, εισβάλλουν ληστές, κρατούν όμηρο την Ιουλία και αναγκάζουν τον Ισίδωρο να τους πει πού βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Εκείνος παριστάνει πως δεν υπάρχει χρηματοκιβώτιο, οι ληστές εκνευρίζονται και φέρονται με βιαιότητα.

Ο Ισίδωρος αναγκάζεται να τους πει, οι ληστές τους δένουν και απομακρύνονται. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι και τους βρίσκει σε άθλια κατάσταση. Κανείς, όμως, δεν φαντάζεται στη Γη της ελιάς, ότι πίσω από αυτό κρύβεται ο Κωνσταντίνος.

Στο μεταξύ, η Αθηνά βλέπει το μυστικό της να βγαίνει στη δημοσιότητα και να καταποντίζεται η καλή φήμη που έχει. Το σκάνδαλο που ξεσπά στη Γη της ελιάς είναι μεγάλο, η Αθηνά χάνει τη θέση ισχύος στην οποία βρισκόταν και φεύγει σαν κυνηγημένη από την Μάνη και πηγαίνει στο Σούνιο για να βρεθεί κοντά στη μητέρα της. Στη συνέχεια επικοινωνεί με τον Ισίδωρο και του λέει πως θα του πουλήσει τα πάντα και δεν θα ξαναγυρίσει στην κωμόπολη.