Φώτης Σεργουλόπουλος: «Θα είμαι στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar»

Φώτης Σεργουλόπουλος

Ο παρουσιαστής επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 σε ένα διαφορετικό ρόλο.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μπορεί να ξεκίνησε αυτή τη σεζόν απέχοντας από την τηλεόραση, αλλά δεν θα την κλείσει έτσι. Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε πως πρόκειται να είναι κριτής στο Your Face Sounds Familiar που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Απρίλιο.

[dfp_ads id=236982]

«Ναι είναι γεγονός. Θα είμαι κριτής στο Your Face Sounds Familiar. Μου αρέσει πάρα πολύ. Το show αυτό το παρακολουθούσα σε όλες τις σεζόν. Θεωρούσα ότι οι άνθρωποι που πηγαίνουν εκεί και κάνουν αυτές τις δοκιμασίες, είναι πολύ ταλαντούχοι και έχουν πολλά κότσια και πραγματικά η θέση του κριτή με κολακεύει και μου αρέσει πολύ, θα το κάνω με πολύ μεγάλη χαρά» σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος που έχει την πρόθεση να λέει την αλήθεια για τις μεταμφιέσεις που θα βλέπει: «Δεν θα είμαι αυστηρός, αλλά θα λέω την αλήθεια».

Όσο για τους υπόλοιπους της επιτροπής, όπως όλα δείχνουν, ο Σταμάτης Φασουλής θα επιστρέψει για τη νέα σεζόν του show. «Δεν γνωρίζω ποιοι άλλοι θα είναι. Ξέρω ότι ο Σταμάτης Φασουλής είναι το πρώτο χαρτί, το οποίο υπήρχε πριν από εμένα. Τώρα δεν ξέρω τι άλλο έχει γίνει. Δεν έχω έρθει σε επικοινωνία με κανέναν άλλον από τότε. Λέω άσ’ τους να κάνουν τη δουλειά τους και μετά θα τα πούμε. Δεν με απασχολεί. Πάντοτε η επιτροπή, όπως και η περσινή ήταν πάρα πολύ καλή. Αυτοί που την διαλέγουν ξέρουν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους, δεν θα τους πω εγώ τι θα κάνουν» ανέφερε σχετικά ο παρουσιαστής.