Fame Story: Επικό «γαλλικό» από τον Light μούδιασε σύσσωμη την επιτροπή

Fame Story

Αδυσώπητος, τουλάχιστον, ο Light στο πρώτο Fame Story Live.

Στο πρώτο Live του Fame Story με τον Νίκο Κοκλώνη, που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από τη συχνότητα του STAR, έδωσε βροντερό παρών μεταξύ άλλων και ο Light. Αυτή έμελλε να είναι η πρώτη εμφάνιση του νεαρού ράπερ σε κριτική επιτροπή μουσικού τάλεντ σόου και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη.

Fame Story: Πρεμιέρα με τον Light να «παγώνει» με το καλησπέρα τους πάντες

Αρχικά, με την είσοδο κιόλας στη σκηνή του Fame Story, ο Light επέλεξε ανορθόδοξα να… «οπλίσει» ένα αόρατο όπλο και να σημαδεύει προς το κοινό που έδωσε το παρών στο πλατό του σόου. «Ήρεμα» αναφώνησε τότε ο Νίκος Κοκλώνης για να λάβει ο ράπερ θέση στην κριτική επιτροπή.

Με σχετική ηρεμία κύλησε η υπόλοιπη ροή του επεισοδίου ώσπου ανέβηκε στη σκηνή η Andrew Punch. Τότε ήταν που ένα «γαλλικό» δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί κατά την κριτική που επιχείρησε να κάνει ο Light στη νεαρή διαγωνιζόμενη. «Δεν θα σου κρύψω ότι, πριν ξεκινήσεις να κάνεις το performance σου, ήμουν αρκετά σκεπτικός γιατί άκουσα πολλά πράγματα. Ροκ, πανκ, ρεμπέτικο, ραπ και λέω «τι αχταρμάς είναι αυτός, τι θα δούμε τώρα». Μπορώ να είμαι ειλικρινής, μου επιτρέπετε; Πριν ξεκινήσεις να κάνεις performance κρίντζαρα λίγο από την περιγραφή! «Ω ρε μαλ…» λέω».

«Έλα ρε Light» έσπευσε τότε να πει, γελώντας, ο παρουσιαστής του Fame Story για να προσθέσει ο Αντώνης Ρέμος επίσης με χαμόγελο πως «τον πιάσαμε τον λαγό, παιδιά». Εύλογα, δε, αυτή η ατάκα μούδιασε για ορισμένα δευτερόλεπτα τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τον κόσμο στο πλατό για να συνεχιστεί ωστόσο κανονικά η ροή της εκπομπής.