Fame Story: Πρεμιέρα με τον Light να «παγώνει» με το καλησπέρα τους πάντες

Fame Story

"Ήρεμα" φώναξε απευθείας ο παρουσιαστής του Fame Story!

Έπειτα από πολυετή απουσία από την ελληνική τηλεόραση, με την συγκεκριμένη ονομασία, το Fame Story επέστρεψε στη μικρή μας οθόνη μέσα από τη συχνότητα του STAR. Στην έναρξη του πρώτου Live Show ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, αφού καλωσόρισες το τηλεοπτικό κοινό, υποδέχθηκε την κριτική επιτροπή.

Έτσι, με μιας, βρέθηκαν στη σκηνή πλάι του ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Light. Μια ετερόκλητη ομολογουμένως κριτική επιτροπή που υπόσχεται να δείξει τον σωστό δρόμο για τη δόξα στους νέους ελπιδοφόρους σπουδαστές του Fame Story.

Όταν ήρθε η ώρα να φωνάξει στη σκηνή τον γνωστό ράπερ, ωστόσο, μια κίνηση του έμελλε να προκαλέσει «πάγωμα» για λίγα δευτερόλεπτα τόσο στον Νίκο Κοκλώνη όσο και στους τηλεθεατές του STAR. «Και τώρα έφτασε η ώρα για τον τελευταίο μας κριτή! Τον νούμερο 1 Έλληνα ράπερ, τον άνθρωπο που τρελαίνει το Spotify με εκατομμύρια streams. Τον Light, κυρίες και κύριοι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Fame Story.

Η πόρτα άνοιξε, ο Light εμφανίστηκε να κατεβαίνει τα σκαλιά και μόλις πάτησε τα πόδια του στη σκηνή θέλησε να… «οπλίσει» ένα φανταστικό όπλο και να σημαδέψει προς την πλευρά των παρευρισκόμενων θεατών. «Ε, ε! Ήρεμα! Όχι» αναφώνησε αμέσως ο Νίκος Κοκλώνης για να δώσει στη συνέχεια το χέρι στον νεαρό καλλιτέχνη και εκείνος να τον χαιρετά με χαμόγελο.

«Είμαι εδώ για να εκπροσωπήσουμε το ραπ στην ελληνική τηλεόραση, να το βγάλουμε επιτέλους από το ίντερνετ και να το φέρουμε και στο mainstream. Είναι και για μένα μεγάλη χαρά που είμαι εδώ πέρα στο Fame Story, ένα legendary show και πάμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερο φέτος παρέα όλοι μαζί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Light, με ρόλο κριτή σε μουσικό τάλεντ σόου, στην παρθενική του εμφάνιση στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα.