Φαίη Σκορδά – Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ίσως η πιο δύσκολη μέρα για εμάς στο Fay’s Time»

Φαίη Σκορδά

«Έχουν περάσει ήδη 24 ώρες που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή που βιώνει η Φαίη μας», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται από χθες στο Κιλκίς, δίπλα στην οικογένειά της, και θρηνεί για την απώλεια του πατέρα της. Πρόκειται για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι παρούσα στα τηλεοπτικά της καθήκοντα.

Σήμερα, λοιπόν, δεύτερη μέρα απουσίας της Φαίης και η εκπομπή «Fay’s Time» ξεκίνησε με τους συνεργάτες της να λένε δυο λόγια, γι’ αυτή τη δύσκολη στιγμή της παρουσιάστριας.

«Δεύτερη μέρα για εμάς εδώ στο Fay’s Time δύσκολη! Ίσως η πιο δύσκολη… Έχουν περάσει ήδη 24 ώρες που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή που βιώνει η Φαίη μας και οι ψυχές όλων θα ήθελαν να είναι στο Κιλκίς. Τα σώματά μας όμως είναι εδώ, γιατί και η σημερινή εκπομπή θα πρέπει να βγει, όπως και τις επόμενες μέρες», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Μαρία Φραγκάκη είπε από την πλευρά της: «Στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά στη Φαίη, την αγάπη μας φυσικά και πραγματικά η σκέψη μας είναι μαζί της».