Φαίη Σκορδά για Στάνκογλου – Χρηστίδου: «Το έχω ακούσει από τις αρχές της σεζόν, να πω ψέματα;»

Φαίη Σκορδά

"Γιατί όλες οι εκπομπές και όλα τα site ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα που έτυχε να το ξεκινήσει η συγκεκριμένη εκπομπή; Γιατί κάποιος θα το έλεγε κάποια στιγμή", λέει η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιάννης Στάνκογλου, η Σίσσυ Χρηστίδου και το αν τελικά είναι ζευγάρι ή όχι απασχολούν σήμερα το σύνολο των ψυχαγωγικών εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση. Η Φαίη Σκορδά, στο ξεκίνημα της εκπομπής, αναφέρθηκε αρχικά στην πλάκα που της είχε κάνει στην εκπομπή ο Λάμπεος Κωνσταντάρας.

Φαίη Σκορδά για Γιάννη Στάνκογλου: «Δεν είμαι εγώ»

«Με έκανες σε όλα τα site ρόμπα. Το χιούμορ σου δεν το καταλαβαίνει κανείς», παρατήρησε η Φαίη Σκορδά στον Λάμπρο.

Στη συνέχεια, η συζήτηση για τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τον Γιάννη Στάνκογλου και την Σίσσυ Χρηστίδου, πήρε φωτιά. Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε ως εξής:

«Υπάρχει αυτή η είδηση και κάποιοι δημοσιογράφοι την ξέρουν. Κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος τι ακριβώς συμβαίνει, για καμία σχέση, για κανένα ζευγάρι. Κρατάμε αυτό που λέει ο Γιάννης Στάνκογλου, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είχε η Τίνα την πληροφορία.

Γιατί όλες οι εκπομπές και όλα τα site ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα που έτυχε να το ξεκινήσει η συγκεκριμένη εκπομπή; Γιατί κάποιος θα το έλεγε κάποια στιγμή. Ξαφνικά ξύπνησαν εκεί και άρχισαν να λένε για τον Στάνκογλου; Κάτι ξέρουνε.

Εγώ έχω ακούσει κάποια άλλα πράγματα για κάποια άλλα πρόσωπα, δεν τα έχω δει με τα μάτια μου όμως, γι’ αυτό δεν τα αναφέρω. Το συγκεκριμένο κι εγώ το έχω ακούσει από τις αρχές της σεζόν. Τι να σου πω, ψέματα»;

«Μια εκπομπή κρίνεται αν αυτά που λέει είναι μπαρουφολογίες ή όχι και από ποια στόματα το ακούς», κατέληξε με νόημα η Φαίη Σκορδά.