Εξοργισμένος ο Κωστόπουλος με σχόλιο του Λιάγκα και της Τρυφίδου: «Να πάτε να…»

Τι είπαν για τον ίδιο και τον ενόχλησε; - «Είναι χυδαιότητα αυτό»! - Ποια δημοσιογράφο δεν ήξερε ο Κωστόπουλος; - ΒΙΝΤΕΟ

Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέας Μικρούτσικος στο αεροδρόμιο και η αναφορά του στον Γιώργο Λιάγκα και το The Voice, στάθηκαν αφορμή για να αναφερθεί ο Πέτρος Κωστόπουλος σε ένα γεγονός που τον έχει ενοχλήσει πάρα πολύ.

«Εξαιρετικός είναι ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά θα πρέπει να θυμάται ιστορία.», είπε ο παρουσιαστής μετά την προβολή του βίντεο και συνέχισε: «Κάνει εκπομπή με μια κοπελίτσα στο ραδιόφωνο…». «Την Ελεάννα Τρυφίδου!», σημείωσαν οι συνεργάτες του. «Δεν την ξέρω…», απάντησε ο Πέτρος και ανέφερε το γεγονός:

«Επειδή γίνεται πολύ κουβέντα γύρω από εμένα, την Τζένη, την Μενεγάκη και του έλεγε του Γιώργου -θα έπρεπε να το ξέρει πολύ καλά ο Γιώργος- ότι όταν εγώ ήμουν με τον Λάτσιο και τσακωμένος με την Ελένη, είναι γιατί δούλευα το 2009 στον ΑΝΤ1. Εγώ το 2009 δεν έκανα τηλεόραση. Το 2010 πήγα στον ALPHA και στο τέλος του 2011 ξεκίνησα στον ΑΝΤ1. Τέτοιες ανακρίβειες θα παρακαλούσα, επειδή είναι και ωραίο παλικάρι…».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος εξαπέλυσε τα βέλη του και σε εβδομαδιαίο περιοδικό, για τον ίδιο λόγο: «Το είδα και σε ένα περιοδικό ότι εγώ ήμουν με τον Γιάννη πιο πολύ και όχι με την Ελένη επειδή ήμουν υπάλληλος του ΑΝΤ1. Να πάτε να…» (παύση με σαφές νόημα) «…δείτε ότι δεν ήταν έτσι και να επαναρθώσετε θα παρακαλούσα πάρα πολύ. Είναι  χυδαιότητα αυτό»!

//www.youtube.com/embed/DFKILWQqbEk

Δείτε ακόμα: