Νέα επίθεση Κωστόπουλου σε Μουτσινά: «Έλα να σου εξηγήσω»!

«Ο Νίκος χρειάζεται στήριξη»!

Η τηλεοπτική κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ του Πέτρου Κωστόπουλου και του Νίκου Μουτσινά φαίνεται πως όχι μόνο δεν καταλαγιάζει, αλλά παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

Τα σχόλια που κατά καιρούς έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για τα νούμερα τηλεθέασης του «Πρωινό mou», πήραν απάντηση αμέσως μετά την πρόωρη αυλαία της εκπομπής «Νικ ο κλοκ». «Η αλήθεια είναι ότι το κανάλι δεν έπαιρνε τα νούμερα που ήθελε, δεν έφερνε χρήματα, μια εκπομπή που κοστίζει… Ο Νίκος πολλές φορές αναφέρθηκε σε άλλες εκπομπές που κάνουν 20%, 25%, 28% και έλεγε μήπως δεν πάνε καλά. Όταν η εκπομπή στην οποία παίζει είναι του 10%, 11%, 14% προφανώς με τα δικά του κριτήρια δεν πάει καλά..», είχε πει ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Χθες, μέσα από την εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι «τσιτωμένος» και σήμερα, ο παρουσιαστής του Πρωινό mou προχώρησε σε νέα, σκληρή απάντηση: «Νίκο, δεν είμαι τσιτωμένος, μια χαρά είμαι! Εσύ καλά είσαι; Μουτς! Μουτσινάς! Μια χαρά είμαι εγώ αγοράκι μου! Έλα να σου εξηγήσω! Γιατί, αναρωτήθηκε αν είμαι τσιτωμένος ο Νίκος ο Μουτσινάς στην εκπομπή χθες. Απλώς είμαι δυστροπικός στην κάμερα Νικολάκι μου. Αν έρθει η κάμερα ξαφνικά είμαι δυστροπικός, Εγώ είμαι με το Νίκο, άλλωστε, χρειάζεται στήριξη»…