Έξαλλος ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Ο κύριος Παπανώτας να κοιτάει τα χάλια του!»

Τρύφωνας Σαμαράς
Ο Τρύφωνας Σαμαράς δίνει την απάντηση του μετά τα σχόλια από τον Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε τα παράπονα του, χαρακτηρίζοντας την Ελένη Τσολάκη την πιο «περίεργη» από όσες φωτογραφήθηκαν για το ημερολόγιο του. Ο hair stylist μάλιστα «κάρφωσε» την παρουσιάστρια που δεν πήγε στο πάρτυ του κι εκείνη απάντησε μέσα από την εκπομπή Happy Day, ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίαζε για τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς «έδωσε» την Ελένη Τσολάκη: «Ήταν η πιο περίεργη!» – Τι απαντά η παρουσιάστρια;

Μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο Τρύφωνας Σαμαράς απαντά στα σχόλια που ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής Happy Day…

Δεν ήρθε η Ελένη Τσολάκη στο πάρτυ για το ημερολόγιο σου, αυτό σε πείραξε;

Όταν πάμε να φωτογραφηθούμε για κάποιον άνθρωπο πρέπει μετά να τον τιμάμε κιόλας! Αυτό ήθελα να πω.

Ο Παπανώτας συγκεκριμένα σε χαρακτήρισε «μπαρμπέρη», «κουρέα». Είπε συγκεκριμένα: «Ασχολείστε με τον μπαρμπέρη και τρώτε και το κράξιμο από πάνω.»

Ποιο ήταν το κράξιμο; Τι την είπα; Άσχημη; Ή την είπα… Τι την έθιξε; Δεν κατάλαβα. Δεν είπα κάτι κακό. Δηλαδή η Κατερίνα Καινούργιου δεν ξυπνάει νωρίς; Γιατί ήρθε τότε και φωτογραφήθηκε αν με θεωρούσε ότι είμαι ένας μπαρμπέρης; Κι εγώ δεν αποφάσισα μόνος μου να κάνω την κυρία Τσολάκη χωρίς μακιγιάζ. Ήταν και ο φωτογράφος που την ήθελε έτσι.

Η Τσολάκη είπε ότι τις πετάς τις μπηχτές σου με τα «χαχαχα».

Με τα «χαχαχα» πες στην κυρία Τσολάκη κι αυτή «χαχαχα» κάνει. Δεν είπα μπηχτές. Τι κακό είπα δηλαδή που την πείραξε; Επειδή ήθελε να είναι λίγο πιο βαμμένη; Ποιο ήταν το κακό; Και να κοιτάει ο κύριος Παπανώτας τα χάλια του που θα τολμήσει να μιλάει για μένα για τη δικιά μου καριέρα 25 χρόνων. Ας έχει συνεργαστεί κι αυτός με την Ναόμι Κάμπελ και με όλα τα διάσημα μοντέλα, από την Λίντα μέχρι την Ιρίνα Σάικ και μετά να τολμήσουν να πουν για τη δική μου καριέρα. Για να ηρεμήσουνε λοιπόν! Και ο Παπανώτας να κοιτάξει την καμπούρα του.