Ο Τρύφωνας Σαμαράς «έδωσε» την Ελένη Τσολάκη: «Ήταν η πιο περίεργη!» – Τι απαντά η παρουσιάστρια;

Τρύφωνας Σαμαράς

Παπανώτας: «Σιγά και ασχολείστε με τον μπαρμπέρη και πάτε και τρώτε και το κράξιμο!»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς γιόρτασε την κυκλοφορία του ημερολογίου του με ένα πάρτυ και στις δηλώσεις του «έδωσε» την Ελένη Τσολάκη που δεν εμφανίστηκε σε αυτό ενώ φωτογραφίζεται για το ημερολόγιο. Ο hair stylist απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το ποια ήταν η πιο περίεργη από τις celebrities που πόζαραν, απάντησε η Ελένη Τσολάκη! «Η πιο περίεργη ήταν η Ελένη Τσολάκη. Που είναι η Ελένη Τσολάκη, δεν ήρθε σήμερα. Πες της θα τη μαλώσω. Πολύ περίεργη. Ακούς Σταματίνα μου; Τσατίστηκε γιατί δεν της έβαλα πολύ μακιγιάζ. Δέστε τη ρε παιδιά! Δεν είναι ωραία η Τσολάκη εδώ; Έχει βγει πιο ωραία ποτέ; Ήθελε λέει να βάλει πολύ μακιγιάζ, λέει έβγαλες τις άλλες με μακιγιάζ. Όχι Τσολάκη μου, έτσι είναι το ωραίο και το σωστό!»

[dfp_ads id=236982]

Οι δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά προβλήθηκαν στο Happy Day και η Ελένη Τσολάκη είχε την ευκαιρία να απαντήσει κατευθείαν σε αυτές. «Θέλω να δώσω δίκιο στον Τρύφωνα. Είμαι πάρα πολύ δύσκολη. Απορώ! Δεν με πειράζει κανείς και δεν με πτοούν αυτά τα πράγματα γιατί ξέρω ότι δεν είναι αλήθεια. Το θέμα ποιο είναι τώρα, ότι το concept που εγώ ήξερα για αυτό το ημερολόγιο, το οποίο ήταν και πάρα πολύ ωραίο εκ του αποτελέσματος, ήταν άβαφτο, ατημέλητο, αχτένιστο. Εγώ το έκανα. Τώρα γιατί μου λέει ο Τρυφωνάκος… Ούτε ένα θέμα δεν προέκυψε» είπε η παρουσιάστρια, ενώ και η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισήμανε πόσο δύσκολο είναι λόγο του ωραρίου της εκπομπής να κάνουν βραδινές εξόδους.

Ο Δημήτρης Παπανώτας βέβαια, εξέφρασε τις δικές του αντιδράσεις:«Σιγά και ασχολείστε με τον μπαρμπέρη και πάτε και τρώτε και το κράξιμο!»