Έξαλλος ο Λιανός για τη φωτογραφία που ανέβασε η Χρηστίδου

Καμηλά: «Με φρικάρει αυτή η εικόνα»

Έξαλλοι οι παρουσιαστές του «Όλα Παίζουν» θεώρησαν μεγάλο λάθος την ανάρτηση της φωτογραφίας του κοριτσιού από την Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια θέλοντας να διαφημίσει παιδικά ρούχα της συλλογής της ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο instagram, αλλά δέχτηκε έντονη κριτική και την διέγραψε, αναρτώντας μία συγγνώμη.

«Σα μαμά θέλω να πω ότι το βρήκα τραγικό. Νομίζω ήταν λάθος. Πρέπει να της ξέφυγε. Θεωρώ και την πόζα και τη λήψη και τη μαμά που επέτρεψε στο παιδί της να εμφανιστεί έτσι, ανεπίτρεπτο. Εμένα που έχω κόρη με φρικάρει αυτή η εικόνα.» είπε η Αλέκα Καμηλά, ενώ ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λιανός ήταν πραγματικός χείμαρρος και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του…

«Άλλο να φοράνε η μαμά και η κόρη το ίδιο φόρεμα, το οποίο θεωρώ ότι είναι χαριτωμένο ας πούμε. Βλέπω και πολλούς μπαμπάδες που ντύνονται ίδια με τους γιους τους. Κι άλλο να το φτάνουμε όπως σε αυτό, ένα μπικίνι με τριγωνάκια. Είναι και η πόζα λιγάκι… Κάποιος δασκάλεψε αυτό το κοριτσάκι να κάτσει έτσι. Εμένα αυτό δε μου αρέσει. Αυτοί που δασκάλεψαν το κοριτσάκι να κάτσει έτσι πρέπει να λογοδοτήσουν. Είναι τραγικό! Για πράγματα… τέλοσπάντων δε θέλω να μιλήσω γιατί μπορεί να είναι και νομικό το θέμα. Για πράγματα λιγότερο προκλητικά παρεμβαίνουν αρχές, θεωρείται διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Η χαρά του παιδόφιλου είναι αυτό το πράγμα που βλέπουμε.

Οι τύποι που δασκάλεψαν το κοριτσάκι να κάτσει έτσι και να φωτογραφηθεί έχουν εγκληματική ευθύνη για εμένα. Είναι τραγικό ότι κάποιος είπε σε αυτό το κοριτσάκι πόζαρε, τέντωσε το στέρνο σου» εξήγησε.