Εύη Ιωαννίδου για Άρη Καβατζίκη: «Είπε ότι αν κάνω Vogue θα βγει γυμνός στο Σύνταγμα… Αν όμως κάνω; Θα θέλουμε να τον δούμε;»

Εύη Ιωαννίδου

Τα σχόλια για την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Άρη Καβατζίκη στην εκπομπή του Αρναούτογλου!

Εκτός από την απάντηση της στην Κατερίνα Καινούργιου για την ηλικία της, η Εύη Ιωαννίδου μετά την αναφορά του Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στα σχόλια που άκουσε από τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά, τους δημοσιογράφους Αφροδίτη Γραμμέλη και Άρη Καβατζίκη.

«Την Αφροδίτη Γραμμέλη δεν την γνώρισα. Ένα «γεια» είπαμε από μακριά. Είχε φύγει όταν κάθισα εγώ στη συνέντευξη. Άκουσα και εγώ κάτι που έγινε στο Πρωινό και έτσι λίγο αρπάχτηκαν. Έφτασε στα αυτιά μου ότι η κυρία Γραμμέλη είχε πει ότι «αν έρθει αυτή η κυρία στην εκπομπή, εγώ θα πάω στην κουζίνα.

Η Εύη Ιωαννίδου «απασφάλισε» στο Πρωινό: «Είπε ότι αν έρθω εδώ καλεσμένη θα πάει στην κουζίνα»

Ένας θεός ξέρει γιατί το είπε αυτό. Μετά είχαν μια συζήτηση ο Άρης Καβατζίκης με την Φαίη Σκορδά ότι «αν εγώ δεν θα την καλούσα ποτέ». Δεν πήγα να τους ρωτήσω «γιατί». Είναι η άποψη τους, δεν μπορώ να τους αλλάξω τη γνώμη, αλλά αποδεικνύω και μιλάω με τις δουλειές μου. Γιατί είπε ότι αν κάνω Vogue θα βγει γυμνός στο Σύνταγμα. Αν όμως κάνω; Θα θέλουμε να τον δούμε γυμνό στο Σύνταγμα; Ρωτάω εγώ τώρα…

Καβατζίκης σε Σκορδά: «Τι καταλαβαίνεις Φαίη μου; Λυπάμαι πάρα πολύ! Έχουμε διαφορετικό κριτήριο»!

Κάποια πράγματα είναι λίγο ακραία. Απλά από ό,τι έχω ακούσει, μπερδεύεται λίγο με το τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Αν θέλει να με ρωτήσει, ας έρθει προσωπικά. Γιατί όμως πρέπει να δίνω απαντήσεις;»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το GNTM!