Καβατζίκης σε Σκορδά: «Τι καταλαβαίνεις Φαίη μου; Λυπάμαι πάρα πολύ! Έχουμε διαφορετικό κριτήριο»!

Άρης Καβατζίκης

"Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που κρατάω αυτή τη σημαία και δεν κάνω πλάκα! Ξεκατινιάστηκε στο πανελλήνιο"!

Μια ασυνήθιστη «έκρηξη» του Άρη Καβατζίκη κατά της Φαίης Σκορδά παρακολουθήσαμε στο Πρωινό της Παρασκευής. Ο γνωστός δημοσιογράφος «εξερράγη» στον αέρα, με αφορμή τη φιλοξενία παικτών reality σε περιοδικά και εκπομπές. Η Φαίη Σκορδά παρακολουθούσε άφωνη, ενώ ο Άρης Καβατζίκης έβγαινε εκτός εαυτού. Ο διάλογος είχε ως εξής:

Άρης: Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που κρατάω αυτή τη σημαία και δεν κάνω πλάκα. Δεν στήριξα κανέναν και ποτέ. Εμείς είμαστε πολύ υπερήφανοι που δεν πέσαμε σε αυτή την παγίδα. Κάνεις μια εκπομπή στην τηλεόραση και καλά κάνεις και την καλείς. Αν εγώ είχα μια δική μου εκπομπή στην τηλεόραση, δεν θα καλούσα την Εύη Ιωαννίδου. Μας είπες πώς πήγε η Εύη Ιωαννίδου στα νούμερα και σου απαντώ. Εγώ αν είχα δική μου εκπομπή δεν θα την καλούσα.

Φαίη: Καταλαβαίνω αυτό…

Άρης: Τι καταλαβαίνεις Φαίη μου; Ξεκατινιάστηκε στο πανελλήνιο και θα την φέρω κεντρική καλεσμένη; Λυπάμαι πάρα πολύ! Έχουμε διαφορετικό κριτήριο!

Φαίη: Καταλαβαίνω αυτό που λες, ότι στο Hello είσαι πιο επιλεκτικός και φαίνεται η διαφορά. Αλλά από εκεί και πέρα ποιος είναι αυτό που θα βάλει το κριτήριο και θα πει εάν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να φιλοξενηθεί και η Εύη Ιωαννίδου όχι σε 6 μήνες; Καλώς ή κακώς, τα νέα πρόσωπα από εδώ και πέρα βγαίνουν μέσα από κάποια reality ή εκπομπές. Τον Ντάνο δεν τον φιλοξένησες; Ας είμαστε λίγο ψύχραιμοι. Κάποια από αυτά τα πρόσωπα αξίζουν και προχωρούν και ο χρόνος τους κρίνει. Δεν μπορούμε να είμαστε αφοριστικοί για όλους.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…