Eurovision 2023: Η εντυπωσιακή έναρξη με άρωμα Ουκρανίας που συγκίνησε

Eurovision

Το πρώτο "Welcome Europe" ακούστηκε στον Α' Ημιτελικό της Eurovision από τη σκηνή του Λίβερπουλ.

Το πρώτο «Welcome Europe» ακούστηκε πριν από λίγο στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision που πραγματοποιείται στην M&S Bank Arena στο Λίβερπουλ. Οι Βρετανοί μας επιφύλασσαν μία εντυπωσιακή έναρξη με έντονο άρωμα από την Ουκρανία, που ήταν άλλωστε και η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού, για χάρη της οποίας ανέλαβαν τη φετινή διοργάνωση.

Η μετάδοση ξεκίνησε με ένα αφηγηματικό βίντεο, που δείχνει τις προετοιμασίες των Βρετανών να αναλάβουν τη φετινή διοργάνωση απ’ άκρη σε άκρη του Λίβερπουλ. Τα χρώματα της Ουκρανίας είναι έντονα και θυμίζουν σε όλους την περσινή νίκη της χώρας στον διαγωνισμό.

Τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι HardKiss, το ουκρανικό συγκρότημα που διαγωνίστηκε στον εθνικό τελικό της χώρας το 2016. Frontwoman των HardKiss είναι η Julia Sanina, μία εκ των τριών παρουσιαστριών των δύο Ημιτελικών της φετινής Eurovision, η οποία ερμήνευσε ένα κομμάτι αφιερωμένο στην πατρίδα της.

Eurovision

Αμέσως μετά, οι τρεις παρουσιάστριες των δύο Ημιτελικών Alesha Dixon, Hannah Waddingham, και Julia Sanina εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή του Λίβερπουλ, καλωσορίζοντας την Ευρώπη στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό παγκοσμίως.

Eurovision

Παρακολουθήστε αναλυτικά λεπτό προς λεπτό τον Α’ Ημιτελικό της φετινής Eurovision στο Live του Zappit.