Eurovision 2017 – Τελικός: Σε ποια θέση θα διαγωνιστεί η Ελλάδα με τη Demy και το This Is Love

Eurovision

Τι λένε τα στατιστικά για τις θέσεις εμφάνισης στον τελικό;

Ο Α΄ημιτελικός της Eurovision 2017 είχε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Ελλάδα. Η Demy με το This Is Love πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, καταχειροκροτήθηκε και πέρασε στις 10 χώρες που πήραν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, το ερχόμενο Σάββατο.

Eurovision 2017: Πέρασε η Ελλάδα στον τελικό με τη Demy και το This Is Love!

[dfp_ads id=236982]

Μετά το τέλος της μουσικής βραδιάς, οι συντελεστές από τις 10 χώρες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision 2017 έδωσαν συνέντευξη τύπου. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την σειρά εμφάνισης των χωρών το Σάββατο. Η Ελλάδα κληρώθηκε να εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της βραδιάς, δηλαδή σε μία από τις θέσεις 14 έως 26. Στο δεύτερο μισό κληρώθηκε και η Κύπρος. Στατιστικά, οι χώρες που εμφανίζονται στο δεύτερο μέρος ευνοούνται στην ψηφοφορία.

Eurovision 2017: Αυτές είναι οι δέκα χώρες που πέρασαν στον τελικό!

Σύμφωνα με την κλήρωση, στο πρώτο μέρος θα εμφανιστούν: Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν, Πορτογαλία, Πολωνία, Αρμενία και στο δεύτερο μέρος: Ελλάδα, Σουηδία, Αυστραλία, Κύπρος, Βέλγιο.

Την ακριβή θέση εμφάνισης της Demy και του This Is Love θα την μάθουμε τα ξημερώματα της Παρασκευής, αφού θα έχει ολοκληρωθεί και ο Β΄Ημιτελικός.