Ετεοκλής Παύλου για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου: «Τελευταία στοχοποιήθηκαν άνθρωποι, υπήρχε μία επικίνδυνη ένταση»

Ετεοκλής Παύλου

"Δεν είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα κάθε μέρα σε μία εκπομπή να γίνονται καβγάδες", σχολιάζει η Λιλή Πυράκη.

Στο περιστατικό με το ψυχολογικό ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της αναφέρθηκαν ο Ετεοκλής Παύλου και η παρέα του Breakfast@Star. Η παρουσιάστρια του Alpha, αδυνατώντας να διαχειριστεί την επαγγελματική πίεση, εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια.

«Το τελευταίο διάστημα η θεματολογία της εκπομπής έχει αλλάξει αρκετά, έχουν ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά έχουμε δει να δημιουργούνται πολλές διαφωνίες και κόντρες με τους συνεργάτες της. Άλλοι έμπαιναν, άλλοι έβγαιναν. Είναι και κάποια θέματα στα οποία δε μπορούν όλοι να κρατήσουν τις ισορροπίες», ανέφερε αρχικά η Λιλή Πυράκη.

«Το θέμα είναι ότι το διευκρίνισε μόνη της: είμαι πιεσμένη επαγγελματικά. Γιατί θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι κάτι δικό της που την απασχολεί από το σπίτι», τόνισε η Ελένη Χατζίδου.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Ετεοκλής Παύλου παρατήρησε:

«Μέχρι και πριν την προεκλογική περίοδο υπήρχε μία ένταση αλλά για θέματα πολύ πιο ανάλαφρα. Όταν μπήκαμε σε προεκλογικό και εκλογικό κλίμα και γίνονταν όλοι αυτοί οι τσακωμοί, άρχισαν να στοχοποιούνται άνθρωποι στο τι ψηφίζει ο καθένας. Υπήρχε μία ένταση που ήταν και λίγο επικίνδυνη και το παραδέχθηκαν και οι ίδιοι.

Η Κατερίνα δίνει χρόνο και χώρο στους συνεργάτες της αλλά ο Ανδρέας, που είναι πάντα to-the-point και το σχόλιό του το περιμένουν όλοι, θέλει λίγο περισσότερο για να πει τη γνώμη του και σίγουρα δε βοηθάει το γεγονός ότι δεν φοράει ακουστικό. Αυτός είναι ο τηλεοπτικός αέρας, υπάρχουν κανόνες».

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει μία κόντρα, μία μικρή σύγκρουση μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα η Κατερίνα να πιέζεται. Είμαστε και στο τέλος της σεζόν, κουβαλάνε όλοι μία κούραση και βγαίνουν πράγματα», σχολίασε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου, επικαλούμενη δημοσίευμα του T-Life.

«Ο κοινός παρονομαστής στα περισσότερα στιγμιότυπα έντασης είναι όταν διακόπτουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μπαίνω και στη θέση της Κατερίνας. Να θέλεις έναν συνεργάτη τόσο πολύ και να μη μπορείς να τον βάλεις σε τηλεοπτικό καλούπι», επισήμανε ο Ετεοκλής Παύλου.

Κλείνοντας, η Λιλή Πυράκη τόνισε: «Δεν είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα κάθε μέρα σε μία εκπομπή να γίνονται καβγάδες».