Κατερίνα Καινούργιου: Κατέρρευσε στον αέρα – «Ήθελα να φύγω, έχω πιεστεί επαγγελματικά»

Καινούργιου

"Φοβάμαι μην πάθουμε τίποτα στο τέλος στην υγεία από τη δουλειά", εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καινούργιου.

Τη συναισθηματική της φόρτιση δεν μπόρεσε να συγκρατήσει η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της πρωινής της εκπομπής. Η παρουσιάστρια του Alpha επιστρέφοντας από τις διαφημίσεις εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια, με τους συνεργάτες της να προσπαθούν να τη βοηθήσουν να χαλαρώσει.

«Απλά ζαλίστηκα. Δεν αισθάνθηκα καλά, ήθελα να φύγω αλλά εντάξει. Μου ήρθε μια ανακατωσούρα. Έχω πιεστεί λίγο αυτές τις μέρες επαγγελματικά. Φοβάμαι μη πάθουμε τίποτα στο τέλος στην υγεία από τη δουλειά. Πάμε σε κάτι διαφορετικό παιδιά, βοηθήστε με λίγο. Και λίγο χαρτάκι φέρτε μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ η ομάδα της εκπομπής συζητούσε για το Survivor, η παρουσιάστρια αποχώρησε από το πάνελ και επανεμφανίστηκε μετά στην εμπορική τοποθέτηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Καινούργιου έχει έρθει αντιμέτωπη με αρκετά περιστατικά έντασης στον αέρα της εκπομπής της, με αποκορύφωμα τον χθεσινό της καβγά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.