Ετεοκλής Παύλου για Περικλή Κονδυλάτο: «Ντράπηκα που τα άκουσα αυτά» – «Λέει άλλα αντ’ άλλων, τα ‘χει κάνει αχταρμά»

Breakfast

"Ο άνθρωπος μίλησε για άρρωστα πρότυπα... Οι δηλώσεις του Περικλή είναι ο λόγος που άνθρωποι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους", τόνισε ο παρουσιαστής.

Σάλο έχουν προκαλέσει οι τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος σχετικά με τα υπέρβαρα άτομα και ο Ετεοκλής Παύλου με την παρέα του Breakfast@Star θέλησαν να κάνουν τα δικά τους σχόλια επ’ αυτών.

Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων επανήλθε στο θέμα με νέες παρόμοιου περιεχομένου δηλώσεις μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό ΟΚ.

«Ο Περικλής Κονδυλάτος περίμενα ότι θα το… γυρίσει, τα έκανε χειρότερα. Ντρέπομαι που τα άκουσα εγώ αυτά τα πράγματα, γιατί έβαλε κι άλλο θέμα στο τραπέζι», σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Πραγματικά εγώ έχω εκνευριστεί πάρα πολύ μαζί του. Πραγματικά έχω εκνευριστεί με όλα. Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή λέει άλλα αντ’ άλλων. Από τη μία μιλάς για το βάρος, μπλέκεις τα αγάλματα και την Τέχνη – καμία απολύτως σχέση – και τους γάμους των ομοφυλοφίλων. Τα ‘χει κάνει λίγο αχταρμά», παρατηρεί από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Λέει ότι κάποιος προσπαθεί να επιβάλλει πρότυπα… ποιος προσπαθεί να σου επιβάλλει τι; Κανείς δεν προσπαθεί να επιβάλλει τίποτα, παιδιά. Απλώς άνοιξε επιτέλους το μυαλό μας για να μπορούμε να αποδεχθούμε γεγονότα και καταστάσεις που υπάρχουν στην κοινωνία, ανθρώπους που πραγματικά υποφέρουν», τόνισε η Ελένη Χατζίδου.

«Είναι ντροπή να ακούγεται ότι προσπαθούν να πλασάρουν ότι ο γάμος μεταξύ ανδρών είναι το φυσιολογικό και πως δεν μπορεί να παντρευτεί ένας άνδρας με μία γυναίκα. Ποιος προσπαθεί να μας το πλασάρει αυτό το πράγμα;», επισήμανε από τη δική της πλευρά η Λιλή Πυράκη.

«Ο άνθρωπος μίλησε για άρρωστα πρότυπα… Οι δηλώσεις του Περικλή είναι ο λόγος που άνθρωποι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους», πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.