Ο Ετεοκλής Παύλου «χτυπά» Αλευρά – Καλούτα: «Δεν μου αρέσει αυτό το ύφος, δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους»

Ετεοκλής Παύλου

"Δεν είναι δουλειά αυτό που έκανε; Δεν πληρώθηκαν για αυτό; Είναι σαν να υποτιμά τη νοημοσύνη μου".

Για τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα συζήτησε η παρέα του Breakfast@Star το πρωινό της Τρίτης (14/5), με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη των δύο σχολιαστών της φετινής Eurovision στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Ο Ετεοκλής Παύλου καυτηρίασε τη στάση που κράτησε το δίδυμο απέναντι στην κριτική που του ασκήθηκε για τα λάθη κατά τη μετάδοση του μουσικού διαγωνισμού.

«Αδιάβαστους δεν μας λες. Ο άλλος τρόπος είναι ένας άλλος τρόπος. Μπορεί να μην σου αρέσει, τι να κάνουμε;», τόνισε ο Ζερόμ Καλούτα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έκανε ο παρουσιαστής για την κριτική που τους ασκήθηκε.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Βλέπω ότι δεν μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε κάποια πράγματα, βλέπω και ένα ύφος που δεν μου αρέσει. Δεν έχουν καταλάβει αυτοί οι άνθρωποι ότι δεν είναι ένας «άλλος τρόπος» αλλά ένας λάθος και ελλιπής τρόπος με κακό χιούμορ; Είναι λάθος η διαχείριση, το μεγαλώνουν παραπάνω», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Έχω διαφορετική άποψη για τον καθένα, αν και οι δύο είναι πολύ ταλαντούχοι. Ο Ζερόμ προσπάθησε με λάθος τρόπο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, με έβγαλε από τα ρούχα μου. Νιώθω λίγο πιο επηρμένη τη στάση του», τόνισε η Μαίρη Αργυριάδου για το δίδυμο των σχολιαστών.

«Όταν ακούω τον Θανάση Αλευρά να λέει «δεν κρίνομαι για τη δουλειά μου»… δεν είναι δουλειά αυτό που έκανε; Δεν πληρώθηκαν για αυτό; Είναι παρουσίαση, είναι δουλειά αλλά καταλαβαίνω ότι δεν το είδαν ως δουλειά», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Θα μπορούσαν να πουν ότι έγιναν λάθη. Ο «άλλος τρόπος» είναι σαν να μην τον καταλαβαίνουμε εμείς, σαν να υποτιμάει τη νοημοσύνη μου», κατέληξε στο σχόλιό του ο Ετεοκλής Παύλου.