Έριξε αυλαία το ΕΔΩ! «Λύγισε» η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο τέλος! Η συγκινητική εξομολόγηση του Μηλιόγλου

Το ΕΔΩ ολοκλήρωσε τον κύκλο του και η ομάδα του αποχαιρέτησε συγκινημένη τους τηλεθεατές.

Όλη η απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ αλλάζει με την ένταξη και του νέου ριάλιτι Power of Love και το ΕΔΩ έριξε αυλαία το απόγευμα της Παρασκευής.  Τόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου, όσο και ο Δημήτρης Μηλιόγλου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έκρυψαν τη συγκίνηση τους για το τέλος της εκπομπής που αν και είχε σύντομη πορεία τους ένωσε πολύ.

«Δεν θα κλάψουμε, θα κρατήσουμε μια ψύχραιμη στάση. Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον κόσμο, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα στήριξε αυτήν την εκπομπή. Τα μηνύματα του κόσμου ήταν πολλά γιατί καταλαβαίνω ότι και εσείς είχατε την παρέα σας αυτό το διάστημα. Τώρα θα έχετε μια καινούρια παρέα με το καινούριο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει από Δευτέρα. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω πολύ και τον Δημήτρη Μηλιόγλου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

[dfp_ads id=236982]

Ο Βασάλος ειδικά ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας γιατί ανέλαβε κάτι για πρώτη φορά και το έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Είμαι χαρούμενη επίσης που αυτή η εκπομπή σταματά για λόγους προγραμματισμού και όχι τηλεθέασης. Έχει σημασία. Παρότι μιας και πήγε τόσο καλά, καλό θα ήταν να συνέχιζε. Προχωράμε, κάνουμε κάτι άλλο. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει στο μέλλον», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου ευχαριστώντας με τη σειρά όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο αποτέλεσμα αυτής της εκπομπής μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ανακοίνωσε επισήμως το τέλος του ΕΔΩ

«Αυτό που έβλεπε ο κόσμος ήταν μια πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα η δική μας η κάτω, έχει να κάνει απόλυτα με το ότι κάποιοι άνθρωποι από πάνω, η ομάδα, δούλευε πάρα πολύ σκληρά για να είμαστε εμείς εδώ και να περνάμε καλά. Είχε να κάνει με το ότι υπήρχε πολύ μέλι σε αυτή τη σχέση. Σε προσωπικό επίπεδο εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας γιατί αυτή η εκπομπή ήρθε στη ζωή μου σε μια στιγμή που ήμουν στα τάρταρα. Και ήρθε και είμαι καλά τώρα και είμαι πολύ ευγνώμων για όλο αυτό το μικρό θαύμα που ζήσαμε και που θα είμαστε στα ίδια γραφεία, θα είμαστε εδώ. Το ΕΔΩ είναι για μένα εδώ…», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μηλιόγλου δείχνοντας το σημείο της καρδιάς.

Ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος σημείωσε: «Εγώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ που με επιλέξατε σαν άσχετο να έρθω να κάτσε δίπλα σας γιατί είστε και οι δύο πολύ έμπειροι και πέρασα πάρα πολύ ωραία πραγματικά. Μπορεί το gossip να ήταν κάτι που δεν μου ταίριαζε απόλυτα αλλά προσαρμόστηκα και δεν θα μπορούσε να μου τύχει καλύτερη ομάδα».

Λίγο πριν το τέλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου «λύγισε» από τη συναισθηματική φόρτιση που υπήρχε στο πλατό, αλλά και την μουσική επιλογή του Dj και έπεσε στην αγκαλιά του Μηλιόγλου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο!