Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ανακοίνωσε επισήμως το τέλος του ΕΔΩ

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξήγησε τους λόγους που το ΕΔΩ ρίχνει αυλαία.

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, μέσα και από πρόσφατες δηλώσεις της παρουσιάστριας, όλη η απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ αλλάζει με την ένταξη και του νέου ριάλιτι Power of Love. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου λίγο πριν το τέλος της εκπομπής ΕΔΩ το απόγευμα της Πέμπτης ανακοίνωσε και επισήμως πως η εκπομπή ρίχνει αυλαία αύριο Παρασκευή, αλλά και όλες τις αλλαγές που θα δούμε στους δέκτες μας από τη Δευτέρα.

[dfp_ads id=236982]

«Έχουμε τελειώσει με αυτή την εκπομπή και γενικότερα. Γελάμε, γελάμε, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι αύριο είναι η τελευταία εκπομπή μας ως ΕΔΩ. Από Δευτέρα την ώρα του ΕΔΩ θα προβάλλεται το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ Power of Love. Και αμέσως μετά θα ακολουθεί το Survivor Panorama έτσι όπως το έχετε συνηθίσει και από πέρυσι, θα πάρει την ολοκληρωμένη μορφή του. Προφανώς και δεν είναι κάτι που μας περνά απαρατήρητο και αδιάφορο.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα σχόλια για το κόψιμο του Rodeo και όσα αποκάλυψε για τον νέο προγραμματισμό του σταθμού

Καταφέραμε μέχρι σήμερα να φτιάξουμε μια εκπομπή για εσάς με πάρα πολλή αγάπη και κόπο, από όλους τους ανθρώπους και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Την αγαπήσατε, την στηρίξατε πάρα πολύ. Χαίρομαι πολύ που ο λόγος που σταματάει η εκπομπή δεν είναι τα νούμερα, αλλά είναι ο προγραμματισμός του σταθμού και έτσι ήταν να γίνουν τα πράγματα. Το ΕΔΩ ήταν μια εκπομπή που στήθηκε για να στηρίξει κυρίως το prime time του ΣΚΑΙ: Το Ελλάδα έχεις ταλέντο, το The Voice, το My style rocks. Ολοκληρώθηκε αυτή η σεζόν, φτάσαμε στο Survivor. Το Survivor έχει το Panorama. Μια εκπομπή αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτό. Έτσι ήταν να γίνουν τα πράγματα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ θα τα πούμε και αύριο βέβαια», είπε συγκεκριμένα η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Διαβάστε όλα τα νέα από την ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο!