Επιστρέφει η «Ελληνοφρένεια»! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ελληνοφρένεια

Τέσσερα κανάλια. Τέσσερις άδειες. Τέσσερις υπερθεματιστές. Ο μαγικός αριθμός 4, που τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρεί τηλεοπτικούς σταθμούς και δημοκρατικούς θεσμούς…  

Tώρα, έρχεται να «κουμπώσει» και με την «Ελληνοφρένεια», καθώς τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, ξεκινά η τέταρτη σεζόν της, στον Alpha.

[dfp_ads id=236982]

Το φανταστικό κανάλι του Μπαλούρδου φέτος απογειώνεται, αφού στο τιμόνι της ενημέρωσής έχει τον ίδιο! Ο δημοσιογράφος-ΜΑΤ, αναλαμβάνει τον κομβικό ρόλο του διευθυντή ενημέρωσης. Από αυτή τη θέση ευθύνης, στοχεύει, μέσα στην αναδιαμορφωμένη αίθουσα των ειδήσεων, να δώσει το δικό του στίγμα στη δημοσιογραφία, την πορεία του καναλιού και την ελεύθερη ενημέρωση. Καθοδηγεί τους υπόλοιπους δημοσιογράφους να επιτελέσουν το καθήκον τους, δίνοντας εντολές με τον δικό του τρόπο… Όταν δεν τα καταφέρνει… αναλαμβάνει δράση ο ίδιος!

Όλες αυτές οι «μάχες», δίνονται την ίδια ώρα που το φανταστικό κανάλι προσπαθεί και αυτό να πάρει άδεια, υπερθεματίζοντας σε έναν τζογαδόρικο πόλεμο με περούκες, μεταμφιέσεις, αποκαλύψεις, βοσκοτόπια και μια Ιθάκη που κανείς δεν βρίσκει.

Ο Τσολιάς, από την άλλη, κλασική αξία της ελληνικής τηλεόρασης, βρίσκεται σε ανταγωνιστικό κανάλι από τον Μπαλούρδο. Από φέτος, επισημοποιεί τη συνεργασία του με τον Αλέξη Τσίπρα, σε κοινή εβδομαδιαία εκπομπή, ενώ δεν σταματά τις εξορμήσεις του στους δρόμους της Μνημονιακής Αθήνας.

Κατά τα άλλα, στην Ελλάδα του 2016, σύμφωνα πάντα με τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, η διαπλοκή έχει χτυπηθεί, η διαφάνεια έχει λάμψει, η ισονομία έχει εξασφαλιστεί, το βοσκοτόπι είναι εγγύηση και η «Ελληνοφρένεια» παλεύει για τέταρτη χρονιά να κερδίσει ένα στοίχημα… να αποδείξει ότι αυτή είναι η σάτιρα και όχι όλοι οι άλλοι!

Πρεμιέρα την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 21:50.