Έλλη Κοκκίνου – Σίσσυ Χρηστίδου: Η Άση Μπήλιου εξηγεί τι λένε τα άστρα για τη σχέση τους…

Σίσσυ Χρηστίδου

«Η αλήθεια είναι ότι συμβαίνει κάτι περίεργο…».

Τον τελευταίο καιρό έγινε γνωστό πως η Σίσσυ Χρηστίδου και η Έλλη Κοκκίνου δεν διατηρούν επαφές, ενώ επίσης η μία έχει κάνει unfollow την άλλη στο Instagram.

Σήμερα, στο Stars System, η Άση Μπήλιου υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής τη Μαριλού Ρεπαπή και τη Τζώρτζια Γεωργίου, οι οποίες την «ανέκριναν» για τα θέματα και τα πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα. Μία από τις ερωτήσεις είχε να κάνει και με τις Χρηστίδου – Κοκκίνου.

«Η αλήθεια είναι ότι συμβαίνει κάτι περίεργο. Η Σίσσυ είναι παρθένος, η Έλλην λιοντάρι, η Σίσσυ έχει Αφροδίτη στο Λέοντα και η Έλλη έχει Αφροδίτη στην Παρθένο. Η Αφροδίτη έχει να κάνει με τις σχέσεις μας. Όταν έχεις δύο γυναίκες και κοιτάς τη συναστρία τους, αν δεν συμβαίνει κάτι άλλο, κοιτάς μια φιλική σχέση και βλέπεις πώς τα πάνε μεταξύ τους. Εδώ έχουμε την Αφροδίτη της μίας στο ζώδιο της άλλης, αυτό που από μόνο του είναι κάτι θετικό.

Κοιτάζω όμως πιο βαθιά τη συναστρία και δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που ισχύει αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι πρέπει να είναι μια ιστορία που έχει συμβεί εδώ και καιρό. Δεν θεωρώ ότι επειδή βγήκε τώρα ότι είναι κάτι τωρινό, θεωρώ ότι ήταν κάτι το οποίο είναι πιο βαθύ, έχει να κάνει με διάφορα πράγματα που δημιούργησαν μια ένταση συναισθηματική μέσα τους.

Θεωρώ ότι είναι καιρό αυτή η ιστορία, δεν είναι κάτι καινούργιο. Όταν σε μια συναστρία όψεις τέτοιες, καταλαβαίνεις ότι αυτή η σχέση ή θα πρέπει να αλλάξει άρδην ή να το λήξουν… Αλλά θεωρώ ότι ούτε αυτό έχει ολοκληρωθεί, έχουν ακόμα μπροστά τους καιρό μέχρι να αποφασίσουν αν τελικά θα το λήξουν», είπε η Άση Μπήλιου.