Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου: «Στο MasterChef δεν μπορούσα να αντέξω τους τσακωμούς και την πίεση»

Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου

«Δεν δέθηκα πολύ με τους συμπαίκτες μου, ήμουν πολύ διαφορετική από τα άλλα παιδιά».

Για την εμπειρία της στο MasterChef μίλησε η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό. Αναφέρθηκε, επίσης, και στον Πάνο Ιωαννίδη, για τον οποίο τόνισε πως είναι για… μεγάλες αγκαλιές!

«Δήλωσα συμμετοχή στο MasterChef από μια τρέλα της στιγμής, δεν πίστευα ποτέ ότι θα με έπαιρναν ως ερασιτέχνη. Πίστευα όμως ότι όσο και να κρατήσω στο παιχνίδι θα ήταν μια όμορφη εμπειρία. Ήμουν 25 χρόνια εκπαιδεύτρια σε ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια, πλέον έχω φύγει από το σχολείο, ασχολούμαι μόνο με τη μαγειρική. Το MasterChef για μένα ήταν μια πρόκληση στα 50 μου να κάνω μια ριζική αλλαγή, κάτι πολύ τολμηρό. Είμαι μαχητής, ότι βάλω στο μυαλό μου θα το καταφέρω.

Μετά το παιχνίδι μου ανοίχτηκαν πόρτες, αν και δεν έχω πάει σε σχολή μαγειρικής, ασχολιόμουν μόνη μου και μαγείρευα για φίλους, έτσι έμαθα. Μέσα στο παιχνίδι δεν μπορούσα να αντέξω τους τσακωμούς και την πίεση, ο χαρακτήρας μου δεν ταιριάζει σε παιχνίδι ριάλιτι, ζορίστηκα λιγάκι. Δεν δέθηκα πολύ με τους συμπαίκτες μου, ήμουν πολύ διαφορετική από τα άλλα παιδιά. Πίστευα πολύ στον Χρήστο και στον Πάνο ότι θα είναι οι νικητές.

Η Σπυριδούλα είχε πάρα πολύ πείσμα και αυτό για ένα μαγειρικό, ανταγωνιστικό παιχνίδι ήταν πολύ θετικό. Το στυλ μαγειρικής μου ταιριάζει με τους κ. Κοντιζά, ο οποίος έχει και πολύ ωραίο χιούμορ, έχει περισσότερο χιούμορ από τον κ. Κουτσόπουλο. Ο κ. Ιωαννίδης είναι το μεγάλο teddy bear, είναι για μεγάλες αγκαλιές, είναι πολύ καλός άνθρωπος», είπε μεταξύ άλλων η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου.

«Έχω κάνει γυμνισμό στην Ανάφη! Κρύωσα λίγο, αλλά ευχαριστήθηκε ο κόσμος»