Ελεονώρα Μελέτη: «Βλέπω μια τάση να στοχοποιηθούν εκπομπές, πραγματικά γελάω»

Ελεονώρα Μελέτη

"Είναι απαράδεκτο το να καταγγέλλει η πλευρά της Σίσσυς bullying σε ένα συνάδελφο αν δεν έχει συμβεί έτσι", λέει από την πλευρά του ο Κώστας Τσουρός,

Όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και το γεγονός ότι η Σίσσυ Χρηστίδου κατήγγειλε επίθεση και απειλές κατά της νεαρής ρεπόρτερ της εκπομπής από άλλους δημοσιογράφους, σχολίασαν στο Mega Καλημέρα. Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Κώστας Τσουρός πήραν σαφή θέση στο θέμα…

«Εγώ βλέπω μια προσπάθεια μεταξύ των εκπομπών. βλέπω πώς σχολιάστηκε το βίντεο και βλέπω μια τάση, για να μην πω πρόθεση, να στοχοποιηθούν εκπομπές που ήταν παρούσες εκεί με συνεργείο για να καλύψουν τον γάμο… Πραγματικά γελάω… Η ιδέα του Πάνου Σταματόπουλου ήταν πολύ έξυπνη και σατανική επίφαση για να στείλεις εκεί συνεργείο. Επειδή έχει ψωμάκι η ιστορία, να βουτήξουμε κι εμείς λίγο το ψωμάκι στο ζουμάκι, αλλά υπάρχει και το ενοχικό κομμάτι επειδή ο άλλος έχει παρακαλέσει να μη στείλεις κάμερα», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε:

«Ηθικοί φραγμοί σε όλους μπήκαν. Δηλαδή, εγώ άκουσα και τη Σταματίνα που έλεγε ότι λιγάκι μέσα της το συζήτησε και με την αρχισυντάκτριά της αν θα στείλει συνεργείο, όλοι το σκεφτήκαμε. Αλλά στην τελική βλέπετε ότι τα είδατε όλα πριν από εμάς, γιατί δουλεύουν για μας και τα socila media. Πολύς χαμός για το τίποτα. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο, ο οποίος στον γάμο του δεν θέλει να έχει δημοσιότητα μέσω των δημοσιογράφων και είσαι καλεσμένος, εγώ προσωπικά δεν θα σήκωνα κινητό.

Και ξέρω ότι όταν ένας άνθρωπος θέλει να πει ένα σοβαρό και κραταιό όχι, στέλνει ένα εξώδικο και λέει πολύ ευγενικά με την υπογραφή του δικηγόρου του ότι σας παρακαλούμε θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την προσωπική στιγμή για εμάς. Αν θες να κρυφτείς κρύβεσαι, αν δεν θες να το μάθεις δεν το μαθαίνει κανείς. Αν θες να το κρατήσεις για τον εαυτό σου, πάλι το κρατάς».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε τα εξής: «Αυτό που έγινε με τους συναδέλφους είναι απαράδεκτο για μένα. Είναι απαράδεκτο και το να καταγγέλλει η πλευρά της Σίσσυς bullying σε ένα συνάδελφο αν δεν έχει συμβεί έτσι, Επειδή όλοι οι συνάδελφοι που πήγαν εκεί λέτε ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο, νομίζω ότι ήταν μια υπερβολική αντίδραση εκ μέρους της εκπομπής. Από την άλλη, το να πάνε οι άνθρωποι να καλύψουν backstage κάτι… προφανώς ο Πάυλος και η Σίσσυ το είδαν σαν εκλογική βραδιά και το έστειλαν να κάνει το backstage. Αλλά και όταν οι άνθρωποι σου λένε όχι, αυτό είναι όχι».