Ελεονώρα Μελέτη για Χρηστίδου – Αλεξάνδρου: «Κάτι πήρε το αυτί μου ότι όλοι κουράζονται με τα υπονοούμενα»

Ελεονώρα Μελέτη

"Νομίζω ότι όλοι λίγο πολύ μπορούμε να τον καταλάβουμε γιατί όλοι λίγο πολύ έχουμε να διηγηθούμε μία ιστορία που μας έκανε να νιώσουμε αδικημένοι, απηυδησμένοι, στενοχωρημένοι ή και μπουχτισμένοι με τον χώρο μας"

Για όσα ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Σίσσυ Χρηστίδου, ασχολήθηκαν στο Mega Καλημέρα. Η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε ότι είχε μιλήσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ότι είναι ο πρώτος που μίλησε για κάποια τηλεοπτική του εμπειρία που δεν του άφησε καλή γεύση.

«Τον είδα τον Δημήτρη τις άλλες και τον πέτυχα τυχαία έξω με την Ιωάννα και μιλήσαμε αρκετή ώρα στο πόδι. Σαφώς και δεν είπα τίποτα γιατί δεν με ενδιέφερε να μεταφέρω την κουβέντα μας που ήταν σε προσωπικό επίπεδο στην τηλεόραση. Θέλω να πω ότι κυμάνθηκε σε αυτό το κλίμα και έχει ένταση μέσα του. Νομίζω ότι όλοι λίγο πολύ μπορούμε να τον καταλάβουμε γιατί όλοι λίγο πολύ έχουμε να διηγηθούμε μία ιστορία που μας έκανε να νιώσουμε αδικημένοι, απηυδισμένοι, στενοχωρημένοι ή και μπουχτισμένοι με τον χώρο μας. Τον καταλαβαίνω. Από την άλλη πρέπει να υπολογίσουμε και αυτό που είπε η Σίσσυ ότι δεν μου έχει στείλει κανείς μήνυμα και δεν με πήρε τηλέφωνο» δήλωσε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Παρακάτω συνέχισε η παρουσιάστρια: «Πάντως ο Δημήτρης είναι ο πρώτος που μίλησε χωρίς υπονοούμενα γιατί κάτι πήρε το αυτί μου ότι όλοι κουράζονται με τα υπονοούμενα, αλλά βγαίνει τώρα αυτός και ξεσκεπάζει καταστάσεις, ιστορίες. Τώρα δεν ξέρω τι προτιμά ο καθένας»