Ελένη Ψυχούλη: «Πόσα χρόνια πια κι αυτό το σεξ;»

Ελένη Ψυχούλη

"Στο πρώτο lockdown έχουμε κλειστεί σε ένα σπίτι στις Μηλιές, της Μαρίας Καβογιάννη, είμαστε όλοι όσοι μένουν στις Μηλιές και κάθε μέρα είναι ένα ατελείωτο πάρτι".

Για πολλές πτυχές της ζωής της, γνωστές και άγνωστες, μίλησε η Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν της Δευτέρας. Όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος την ρώτησε για το σεξ, εκείνη απάντησε ως εξής:

«Για τους νέους το σεξ δεν είναι υπερεκτιμημένο, για τους μεγάλους ναι. Δηλαδή τώρα οκ, πόσα χρόνια πια κι αυτό το σεξ; Κατάλαβες; Τελειώνει. Πόσο; Ξέρεις πώς λειτουργεί, δεν μου έχει καμία φοβερή έκπληξη. Βέβαια, αυτά τα λες μέχρι να σου έρθει το επόμενο κατακούτελο, στο οποίο δεν πρέπει να πούμε όχι. Είναι ύβρις στη ζωή να πεις όχι, δε λες όχι σε τίποτα».

Πώς πέρασε η Ελένη Ψυχούλη στο πρώτο lockdown;

«Στο πρώτο lockdown έχουμε κλειστεί σε ένα σπίτι στις Μηλιές, της Μαρίας Καβογιάννη, είμαστε όλοι όσοι μένουν στις Μηλιές και κάθε μέρα είναι ένα ατελείωτο πάρτι. Μαγειρεύαμε, χορεύαμε, βλέπαμε ταινίες. Μας έδωσαν και ένα επιδοματάκι τότε 500 ευρώ, ξοδεύαμε μόνο για να φάμε και λες τι ωραία, μου χαρίζουν διακοπές. Την επόμενη χρονιά αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε τι είναι αυτό», είπε.