O Βαγγέλης Κονιτόπουλος για τις δύσκολες απώλειες: «Θέλεις να με κάνεις να με πάρουν τα δάκρυα;»

"Αισθάνομαι μετανιωμένος για πολλά πράγματα, που έκανα εγώ αλλά και που έγιναν άθελα μου" δηλώνει ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος.
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο έμπειρος καλλιτέχνης κλήθηκε να μιλήσει για την αείμνηστη αδελφή του αλλά και για την διαχείριση στην απώλεια πολλών ανθρώπων της οικογενείας του.
Στην κόρη σου έδωσες το όνομα Ειρήνη λόγω της αδελφής σου, της τεράστιας αυτής ερμηνεύτριας. Τόση αγάπη της είχες;
Σε όλα τα αδέλφια μου είχα μεγάλη αγάπη, όπως και σε όλο το σόι των Κονιτοπουλαίων. Κάποτε μου είπαν ότι ο αδελφός του πατέρα μου, ο Νικολής, ήταν ακόμα καλύτερος στο βιολί από τον πατέρα μου και προσπαθούσα να αντιληφθώ πόσο πιο πάνω ήταν. Κατά γενική ομολογία ο πατέρας μου ήταν κάτι το αδιανόητο. Ο πατέρας μου ήταν πολύ χορευτικός βιολιτζής. Ξεσήκωνε τα πλήθη.
Νιώθεις μοναξιά σε σχέση με όλους αυτούς που έχουν φύγει από το Κονιτοπουλέικο;
Θέλεις να με κάνεις να με πάρουν τα δάκρυα; Όπως σου έχω πει, θυμάμαι πολύ το παρελθόν και με λεπτομέρειες. Και επειδή οι άνθρωποι έχουμε και αδυναμίες και πολλές φορές πικραίνουμε τους άλλους πάνω στη νιότη μας, αυτό με κάνει να αισθάνομαι μετανιωμένος για πολλά πράγματα.
Και πράγματα που έκανα εγώ αλλά και πράγματα που έγιναν άθελα μου. Όμως οι ζωντανοί και έντονοι άνθρωποι αυτό έχουν. Το ίδιο ήταν και ο πατέρας μου. Η μάνα μου ήταν πιο soft.
Πηγή εικόνας: NDP Photo