Ελένη Μενεγάκη: Η μείωση στη διάρκεια της εκπομπής της και τα λόγια της αποφώνησης…

Ελένη Μενεγάκη

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη πριν εγκαταλείψει το πλατό;

Στο φινάλε της πρεμιέρας, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να πει δυο λόγια για την απόφαση να μειωθεί η διάρκεια της εκπομπής. Η παρουσιάστρια τόνισε ότι είναι δική της απόφαση και άφησε το ενδεχόμενο ανοιχτό, αν όλα πάνε καλά, μελλοντικά να επιστρέψει η «Ελένη» στην αρχική της διάρκεια.

Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη

[dfp_ads id=236982]

«Μη φανταστείτε. Ήταν κάτι το οποίο πραγματικά εγώ το ζήτησα -γιατί έχουν γραφτεί διάφορα. Εγώ το ζήτησα γιατί προσπαθώντας να κάνεις μια ανανέωση σε μια εκπομπή που τρέχει καμιά 25αρια χρόνια, μέσα σε όλα πρέπει και να την μειώσεις για να τη φτιάξεις και στο μέλλον βλέπουμε. Είναι λίγο ξάφνιασμα για μένα και για σας, αλλά δεν πειράζει. Πιστέψτε με, θα είναι πολύ καλύτερα, πολύ πολύ καλύτερα!

Μην ξεχνάτε ένα πράγμα. Φέτος θέλω να είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Θέλω να είμαι εγώ σε σας κι εσείς σε μένα. Θέλω με έναν τρόπο να πάει έτσι όλη η χρονιά και να μην αλλάξει τίποτα. Εύχομαι να είμαστε μια χρονιά με χαμόγελα και μόνο ευχάριστες και χαρούμενες ειδήσεις εδώ από εμάς.

Πολλούς ανθρώπους θα ήθελα να ευχαριστήσω, αλλά σήμερα δυστυχώς δεν προλαβαίνω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πολλοί άνθρωποι, και που είναι κοντά μας εδώ γύρω και άλλοι που δεν είναι μαζί μας, έχουν συνεργαστεί για να έχουμε μια πιο… δικιά σας εκπομπή! Καλό μεσημέρι! Γεια σας!», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αποχαιρετισμό.