Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα ανανεωμένη και super sexy…!

Ελένη Μενεγάκη

Δείτε όλα όσα είπε στην έναρξη μέσα από το νέο της πλατό...

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας, με ανανεωμένους τίτλους αρχής, ανανεωμένο πλατό και βέβαια… ανανεωμένη Ελένη. Ντυμένη στα λευκά με ένα μακρύ φόρεμα που άφησε πολλές φορές -επικίνδυνα- εκτεθειμένα στον φακό τα sexy πόδια της, η παρουσιάστρια κάθισε ευθύς αμέσως στην κόκκινη πολυθρόνα της και είπε κοιτάζοντας την κάμερα:

«Καλησπέρα σας και καλή σεζόν! Φτάσαμε 9 Οκτώβρη για να πούμε το πρώτο μας καλωσόρισμα στο ολοκαίνουριό μας σπίτι. Ξέρω ότι φέτος έχετε ακούσει πολλά: Η Ελένη αλλάζει, θα κάνει, θα φτιάξει… Τι θα είναι; Πώς θα είναι; Σκηνικά, πράγματα… Κοιτάξτε, θα έχουμε μπροστά μας εννέα ολόκληρους μήνες για να τα δούμε, να τα χορτάσουμε και να τα ζήσουμε μαζί. Φέτος έχω σκοπό να βρεθώ πολύ πολύ κοντά σας, στη γειτονιά σας, στο σπίτι σας…

Θέλω να έρθω εκεί, θέλω να μιλήσουμε μαζί, θέλω να πούμε τα πάντα! Θέλω να κάνουμε ότι σας αρέσει και θέλω να έρθετε κι εσείς στο δικό μου σπίτι. Στο δικό μου σπίτι που το έχω φτιάξει, το έχω κάνει πιο ζεστό, πιο ζωηρό, πιο διαφορετικό από ό,τι θυμάστε τις τελευταίες δύο δεκαετίες και παραπάνω που είμαστε μαζί. Θα περιμένω όλους εσάς να έρθετε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να κάνουμε τα δικά μας ρε παιδί μου! Να σας πιάσω και να με πιάσετε. Θα είμαι εδώ μέχρι το καλοκαίρι και θα είμαστε παρέα».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον πιο παλιό και στενό της συνεργάτη, μέσα από τη δική του κινηματογραφική αίθουσα!

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε εισβάλει μαζί με τον Βασίλη Παπαδρόσο και τον Δήμο Βερύκιο στο καμαρίνι της. Ο πρόεδρος του Alpha ευχήθηκε στην παρουσιάστρια για τη νέα σεζόν και στη συνέχεια επισκέφθηκε το νέο της πλατό.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασαν στο Instagram

Η ανακοίνωση του Alpha για την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη έκανε πρεμιέρα με μία εβδομάδα καθυστέρηση. Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ανέφερε τα εξής:

«Ακόμα και οι πιο μεγάλες προγραμματισμένες πρεμιέρες αλλάζουν ημερομηνία όταν δεν είναι έτοιμα τα σκηνικά. Πόσο μάλλον όταν είσαι άνθρωπος που κοιτάει και την τελευταία λεπτομέρεια.

Έτσι, η «Ελένη» θα μπει στο σπίτι της και στο σπίτι σας μία εβδομάδα μετά, δηλαδή την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου!

Μαζί με την Ελένη Μενεγάκη οι: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Τάσος Τεργιάκης και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Στα παιχνίδια μαζί της ο Σπύρος Μαργαρίτης και ο Μάκης Πουνέντης.

Μαγειρική: Γιώργος Παπακώστας, Πέτρος Συρίγος.

«Ελένη»: Ραντεβού στις 9 Οκτωβρίου, στις 13.00».

Ελένη Μενεγάκη

Ο πρώτος καλεσμένος

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ο πρώτος καλεσμένος που θα καθίσει φέτος απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας. Μάλιστα, σήμερα θα δούμε και το γύρισμα που έκανε η παρουσιάστρια μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή στην Καπνικαρέα.

Η πρώτη συνέντευξη που θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη

Τι είχε δηλώσει η Ελένη Μενεγάκη στην παρουσίαση προγράμματος του Alpha;

Στα μέσα του Σεπτέμβρη, όταν ο Alpha παρουσίασε το πρόγραμμά του, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το διαφορετικό καλοκαίρι που πέρασε και την προετοιμασία για τη νέα «Ελένη».

«Δεν ξεκουράστηκα πολύ το καλοκαίρι, ήμουν αλλιώς μαθημένη παλαιότερα, αλλά δεν πειράζει. Ξεκουράστηκα όσο μπορούσα. Σημασία έχει ότι έχω γυρίσει, μαζί με την καινούρια ομάδα της εκπομπής, μια και τα περισσότερα πρόσωπα έχουν αλλάξει και είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε κάτι πιο φρέσκο, λίγο διαφορετικό… Αλλά εντάξει, η Ελένη είναι πάντα Ελένη.

[dfp_ads id=236982]

Ακόμα ψάχνω μάγειρα και αν υπάρχει κάποιος που ακούει και με προλάβει -γιατί θα ψάχνουμε μέχρι την επόμενη Δευτέρα, Τρίτη- με πολύ χαρά θα τον δω από κοντά.

Το έκανα πάντα (σ.σ. τις αλλαγές) με πιο μικρές πινελιές. Αυτή τη φορά, απ’ ό,τι βλέπετε τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Δεν είμαι ο άνθρωπος ο οποίος αντέχει τις μεγάλες αλλαγές. Όμως, καμιά φορά η ίδια η ζωή σε οδηγεί σε μεγάλες ανατροπές. Για μένα, λοιπόν, αυτό που μου συμβαίνει από την προηγούμενη σεζόν -αυτό που θα παρουσιάσουμε τώρα είναι μια προετοιμασία από την άνοιξη, να μη σου πω από τον χειμώνα- θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει. Είναι μια νέα προσπάθεια και πιστεύω ότι και ο κόσμος θα την δει πολύ θετικά, με αγάπη».

Η μανούλα φέτος πρέπει να δουλέψει πολύ

«Τα παιδάκι μου έκαναν πολλά παράπονα τον Ιούλιο, ότι είμαστε διαλυμένοι, άλλοι διακοπές εδώ άλλοι εκεί και η μανούλα στην Αθήνα. Τους είπα το εξής: Παιδιά, όπως εσείς όταν πάτε σχολείο και μια χρονιά δεν είναι η καλύτερή σας γιατί δεν τα έχετε δώσει όλα και πρέπει την επόμενη να δουλέψετε πιο πολύ, έτσι και η μανούλα φέτος πρέπει να δουλέψει πολύ. Γι’ αυτό δεν είμαι κοντά σας το καλοκαίρι όπως παλιότερα, δύο μήνες να γυρνάμε σε θάλασσες και παραλίες και γι’ αυτό και γυρνάει πριν από εσάς πίσω στην Αθήνα για να συνεχίζει τη δουλειά της και γι’ αυτό και φέτος τον χειμώνα θα είναι λίγο πιο κουραστικά. Αλλά, από του χρόνου μπορεί όλα να ξαναγίνουν όπως ήταν».

Τα πρωτότυπα τρέιλερ

Αίσθηση είχαν προκαλέσει στις αρχές του Σεπτέμβρη και τα τρέιλερ για τη νέα σεζόν που βγήκαν στον αέρα του Alpha. Κανένας παρουσιαστής δεν μιλάει φέτος για τη δική του εκπομπή, όλοι διαφημίζουν ένα άλλο πρόγραμμα. Η ιδέα της Άννας Βλαβιανού, Διευθύντριας Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Alpha, ήταν αρκετά πρωτότυπη και σπάνια για την ελληνική τηλεόραση. Πόσο συχνά βλέπουμε παρουσιαστές και δημοσιογράφους να διαφημίζουν εκπομπές άλλων;

Έτσι, την εκπομπή Ελένη διαφήμισε ο Χρήστος Φερεντίνος. Η Ελένη Μενεγάκη πρωταγωνίστησε στο τρέιλερ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ. Είδαμε την ξανθιά παρουσιάστρια με λιτή εμφάνιση και ανάλογη σοβαρότητα να μιλά για τις ειδήσεις του καναλιού…