Εκνευρισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου με την επίθεση του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους: «Αυτός ο μηδενισμός, η γελοιότητα»

Σίσσυ Χρηστίδου

"Ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες σε νέα παιδιά που πραγματικά κάνουν δύσκολη δουλειά. Τι του είπανε και τον πείραξε τόσο πολύ;", σχολίασε η παρουσιάστρια του MEGA.

Τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και την πρωτοφανή του επίθεση στους ρεπόρτερ σχολίασαν η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της στο «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωινό του Σαββάτου (20/1). Η παρουσιάστρια του MEGA δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της για όσα καταλόγισε στους δημοσιογράφους ο σπουδαίος ερμηνευτής, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων πως θα πρέπει να ντρέπονται για τη δουλειά που κάνουν.

«Είναι από τις φορές που δεν ξέρεις τι να πεις. Όταν αυτό γίνεται από ανθρώπους που είναι ιστορία για την ελληνική μουσική και τους σέβεσαι, δεν ξέρεις τι να πεις. Εγώ τώρα νιώθω μουδιασμένη. Ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες σε νέα παιδιά που πραγματικά κάνουν δύσκολη δουλειά», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αυτά είναι τα πρώτα σου βήματα, από το πεζοδρόμιο ξεκινήσαμε όλοι. Αυτός ο μηδενισμός, η γελοιότητα, μέσα μπαμπάδες και θείους, «είστε κοτόπουλα», «σας εκμεταλλεύονται», «είστε η ντροπή της ελληνικής κοινωνίας», «αυτό που κάνετε είναι μία γελοιότητα». Τι του κάνανε; Τι του είπανε και τον πείραξε τόσο πολύ;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια του MEGA αμέσως μετά.

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου στράφηκε στον Νίκο Συρίγο, ζητώντας τη δική του τοποθέτηση, εκείνος αρνήθηκε να συμμετάσχει στη συζήτηση, διότι όπως ανέφερε στεναχωριέται που έβαλε τον Γιώργο Νταλάρα σε αυτή τη διαδικασία.

Η στάση του συνεργάτη της εκνεύρισε τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία συνέχισε τον συλλογισμό της στον αέρα.

«Μην γενικεύεις, Νίκο μου. Γενικεύεις τώρα. Εγώ θέλω να μου πεις πού ήταν η γελοιότητα, πού προσβάλαν αυτά τα παιδιά τον κύριο Νταλάρα για να αξίζουν αυτές τις προσβολές; Δεν μίλησε γενικότερα, επιτέθηκε σε αυτά τα παιδιά», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου στη συζήτηση που ακολούθησε.