«Έκανα 7,5 ώρες χειρουργείο με 20 γιατρούς»

χειρουργείο

«Το ανακάλυψα γιατί είχε πρηστεί η συγκεκριμένη περιοχή και ήταν κάτι που δεν είχα ξαναπαρατηρήσει».

Η Αλεξία Μιχαήλ μίλησε στον Μαρίνο Βυθούλκα για την περιπέτεια υγείας που είχε πριν λίγα χρόνια όταν πίσω από το εκ γενετής σημάδι που έχει στο λαιμό ανακαλύφθηκε ένας όγκος. Το σημάδι οφείλεται σε αρτηριοφλεβική δυσπλασία και η τραγουδίστρια μίλησε για το αν αυτό την έκανε στόχο από τους συμμαθητές της στο σχολείο.

«Όταν τα παιδιά βλέπουν κάτι διαφορετικό το στοχοποιούν. Δεν ξέρω αν είχε να κάνει με το σημάδι γέννησης μου ή με κάτι άλλο αλλά στο σχολείο δεν είχα φλερτ. Το πρώτο μου φλερτ ήταν μετά το σχολείο»

Ο όγκος και το χειρουργείο
[dfp_ads id=236982]

«Όταν ανακάλυψα ότι έχω κακοήθη όγκο, τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα. Ήταν ένας όγκος που τροφοδοτούνταν από το σημάδι της γέννησής μου. Το ανακάλυψα γιατί είχε πρηστεί η συγκεκριμένη περιοχή και ήταν κάτι που δεν είχα ξαναπαρατηρήσει και άρχισα να το ψάχνω. Ανακαύψαμε ότι είναι κακοήθεια. Ήταν στην αρχή 3 εκατοστά και όταν βγήκε ήταν 6,5 εκ. Ήταν πολύ γρήγορη η ανάπτυξη του.

Έκατσα για μία εβδομάδα στη Νέα Υόρκη για να γίνουν οι εξετάσεις και να δούμε ακριβώς τι είναι. Να δούνε αν μπορούν α το αφαιρέσουν μαζί με τον όγκο, γιατί είδαν ότι προκαλεί πρόβλημα όλο αυτό. Κάναμε κάποιες εξετάσεις και καταλήξαμε ότι πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Έγινε το χειρουργείο. Κράτησε 7,5. Ήταν 20 γιατροί επιτελείο, οι οποίοι παρακολουθούσαν από κοντά τη συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί δεν έχει ξανασυμβεί να συναντήσουν τέτοια περίπτωση. Αποφάσισε ο γιατρός να μη μου το βγάλει, να βγάλει μόνο τον όγκο, όσο καλύτερα μπορούσε και τον θυρεοειδή αδένα, όπου αυτό ήταν στην πορεία που μου δημιούργησε τα προβλήματα.»