Ειρήνη Χειρδάρη: «Με τον πρώην άντρα μου ουσιαστικά δεν χωρίσαμε ποτέ, απλά τα φτιάξαμε με άλλους»

Ειρήνη Χειρδάρη

"Η Έλενα Παπαρίζου έχει πάρει σεξουαλική εκπαίδευση λόγω Σουηδίας και μιλάει σε ανθρώπους (σ.σ. στην Ελλάδα) που δεν έχουν σεξουαλική εκπαίδευση, άρα δεν έχουν γνώση".

Την Ειρήνη Χειρδάρη επισκέφθηκε στο σπίτι της ο Κωνσταντίνος Μίχος από το Breakfast@Star και μίλησαν τόσο για τα προσωπικά της, όσο και για κάποια θέματα της επικαιρότητας.

«Εμένα πάντα οι σχέσεις μου μαγείρευαν και με συντηρούσαν σε αυτή τη ζωή. Στο σπίτι φιλοξενώ τον πρώην άντρα μου. Χωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια και είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος, ο κολλητός μου. Ουσιαστικά δεν χωρίσαμε ποτέ, απλά τα φτιάξαμε με άλλους», εξομολογήθηκε η Ειρήνη Χειρδάρη και στη συνέχεια είπε για τη σχέση Βανδή – Μπισμπίκη:

«Γιατί να παντρευτεί η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη; Είναι στο πικ του έρωτά τους… αυτό κρατάει δύο χρόνια. Γιατί να βιαστούν να κάνουν γάμο»;

«Η Έλενα Παπαρίζου έχει πάρει σεξουαλική εκπαίδευση λόγω Σουηδίας και μιλάει σε ανθρώπους (σ.σ. στην Ελλάδα) που δεν έχουν σεξουαλική εκπαίδευση, άρα δεν έχουν γνώση. Φυσικά και ξεκινούν άφυλα τα παιδιά, στην πραγματικότητα έχει δίκιο. Πού να καθίσει τώρα να εξηγήσει στους ανθρώπους, προτίμησε να πει συγγνώμη», ανέφερε η Ειρήνη Χειρδάρη.