Έφη Πίκουλα κατά Λιάνη: «Αν ζούσε η Αλίκη θα τα έλεγε αυτά; Αήθης και χυδαία η συμπεριφορά του»

Έφη Πίκουλα

Δείτε όλα όσα είπε η Έφη Πίκουλα.

Στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βγήκε σήμερα η Έφη Πίκουλα, η οποία απάντησε και σε όσα είπε ο Γιώργος Λιάνης για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ξέρω ότι οι αρχαίοι πρόγονοί μας τιμούσαν τους νεκρούς. Αυτό το γεγονός προκαλεί μόνο οργή, θα ήθελα να απαντήσω με μία ερώτηση στον κύριο που λέγεται Λιάνης. Εάν ζούσε η Αλίκη θα τα έλεγε αυτά; Άρα η τωρινή του συμπεριφορά μόνο αήθης και χυδαία. Προσβάλλει την ίδια και κατ’ επέκταση τον γιο της. Ο κύριος αυτός δεν θα έλεγε τίποτα, οποιοσδήποτε δεν θα έλεγε κάτι, θα σεβόταν εδώ δεν υπάρχει σεβασμός. Μιλώντας θα έπρεπε να σεβαστεί ότι έχει έναν γιο που έχει περάσει δύσκολα, δεν θα έπρεπε να τα λέει αυτά.

Άλλη η δύναμη της τηλεόρασης και άλλη η δύναμη του τύπου εδώ και χρόνια. Δεν γνώριζα για όλα αυτά και γι’ αυτά που γράφει στο βιβλίο του. Το θέμα είναι ότι δε λες τίποτα από αυτά είναι προσωπικό αυτό, δε το αναφέρεις ποτέ αυτό. Ενοχλήθηκα και σοκαρίστηκα από όλα αυτά, είναι άηθες αυτό που έγινε. Δεν έχω μιλήσει με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ αλλά αν ήμουν στη θέση του αυτό θα έκανα», είπε η Έφη Πίκουλα.