DWTS: Συγκίνησε ο Στέφανος Δημουλάς με την χορογραφία και το μήνυμα του

DWTS

"Απόψε χόρεψα για όλους εκείνους που ντράπηκαν να ερωτευτούν αυτούς που ήθελαν" τόνισε, μέσα σε όλα, ο Στέφανος Δημουλάς στο DWTS.

Μια υπέροχη χορογραφία στο παρκέ του DWTS, στον τελικό της Παρασκευής, ήρθε να προσφέρει ο Στέφανος Δημουλάς στο τηλεοπτικό κοινό του STAR. Ο χορογράφος και κριτής του λαμπερού σόου χορού άφησε για λίγο την καρέκλα του και θέλησε να εκφραστεί μέσα από την τέχνη του.

Μαγνητίζοντας τα βλέμματα τόσο της υπόλοιπης κριτικής επιτροπής του DWTS όσο και των τηλεθεατών, ο Στέφανος Δημουλάς θέλησε να προχωρήσει σε μια ξεχωριστή αφιέρωση αμέσως μετά το τέλος της χορογραφίας. «Μετά από αυτό τον χορό που κάναμε δυο άντρες μαζί, είναι η κατάλληλη ώρα να πω πως το DWTS μού έχει μάθει τόσα πολλά. Απόψε χόρεψα για όλους εκείνους που ντράπηκαν να ερωτευτούν αυτούς που ήθελαν, που ντράπηκαν να αγαπήσουν αυτούς που ήθελαν γιατί μια κοινωνία μας σταματάει από πολλά πράγματα. Αυτούς που άφησαν την τελευταία τους πνοή τα τελευταία 40 χρόνια με δυο πανδημίες που μας χτύπησαν, το AIDS και τον κορονοϊό».

«Άνθρωποι έχασαν την ψυχή τους χωρίς να έχουν τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπούσαν δίπλα τους. Για αυτούς που τραυματίστηκαν και σταμάτησαν κατά ένα λάθος, κατά ένα κακό χρονικό διάστημα να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο χορογράφος και κριτής του DWTS.

«Ουφ με πέθανες… Όποιος κυνηγάει τα όνειρα του βγαίνει πρωταθλητής, χορευτής, νικητής» πρόδωσε, με τη σειρά της, η Μαρίνα Λαμπροπούλου με βαθιά συγκίνηση.