DWTS: Ο James Roditis έπαθε «μπακακάουα», άφωνη η Βίκυ Καγιά

DWTS

Τι συνέβη και ο κριτής του DWTS... έχασε τα λόγια του;

Στη σκηνή του DWTS ανέβηκε ξανά ο Dominic Stars και ο Jason Roditis μαζί με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή θα έπρεπε εκ νέου να τον κρίνουν!  Ο κριτής του χορευτικού σόου του STAR, ωστόσο, βάλθηκε να εισάγει στην… DWTS διάλεκτο μια καινούργια λέξη που μόνο εκείνος θα μπορούσε να σκεφτεί. Ο λόγος για τον όρο «μπακακάουα».

Έτσι, καθώς προσπαθούσε να παρουσιάσει την κριτική στο διαγωνιζόμενο ζευγάρι, ο Jason Roditis σημείωσε τα εξής.

Dominic και Ειρήνη, πω πω πω! Τι ήταν αυτό; Τι ήταν αυτό το cha cha; Στην αρχή ανέβηκες εδώ πάνω στο τραπέζι και γέλαγα. Λέω, «ρε παιδιά, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό γίνεται στη δοθλειά μου! Η Ειρήνη χορεύει πάνω στο τραπέζι και εγώ είμαι στη δουλειά μου». Έπαθα μπακακάουα»!

«Μπακακάου; Αν ξέρει κάποιος τι είναι το μπακακάουα, παρακαλώ, ας πάρει τηλέφωνο να μας πει» αναφώνησε με χιούμορ η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά

«Θα είχες πάρει έναν πόντο παραπάνω άμα υπήρχε το… kiss μέσα στην χορογραφία αλλά εντάξει! Δεν μετράει τώρα… Τώρα τελείωσε και η μουσική… Φοβάμαι τι θα κάνεις την επόμενη εβδομάδα αλλά εγώ πάρα, πάρα, πάρα πολύ το ευχαριστήθηκα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Jason Roditis στην κριτική του.

Έτσι, το… «μπακακάουα» υπάρχει πια στο ιδιόμορφο λεξικό του DWTS!