DWTS: Έξαλλος ο Βαρθαλίτης με τον Δημουλά – «Με προσβάλει, είναι υποτιμητικό, δεν μπορώ να το ακούω καν»

DWTS

Πρωτοφανής ένταση ανάμεσα σε Σταύρο Βαρθαλίτη και Στέφανο Δημουλά.

Τα μαχαίρια βγήκα στο DWTS ανάμεσα στον Στέφανο Δημουλά και στον Σταύρο Βαρθαλίτη για την χορογραφία που παρουσίασε ο τελευταίος με την παρτενέρ του. Ο κριτής ισχυρίστηκε πως η χορογραφία περιείχε κάποια πρότυπα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κι η έντονη αντίδραση του Σταύρου Βαρθαλίτη δεν άργησε να έρθει.

Σ.Δ.: Ήρθαμε σε πολύ συγκεκριμένα όρια που είναι πολύ αντίθετα στα πιστεύω μου. Πως όμως μπορείς να σεβαστείς μια μορφή τέχνης όταν δεν σέβεται τον ίδιο τον άνθρωπο;
Σ.Β.: Μην το πάμε εκεί. Δουλέψαμε πολύ με την Μαρία από χορογραφίες που είχαμε δημιουργήσει. Για τον σεβασμό που λέμε.
Σ.Δ.: Όπως και να έχει, τα δικά μου μάτια έβλεπαν ότι πήγαινε πολύ καλά σε μια προώθηση κάποιων προτύπων που για εμένα δεν πρέπει να παρουσιάζονται. Αυτό μου χτυπά πολύ αρνητικά σε όλη την παρουσίαση.
Σ.Β.: Με προσβάλλει αυτό που λέτε και παρεξηγούμαι τώρα. Ούτε αυτό το δέχομαι. Είναι βαρύ αυτό που λέμε, είμαστε στο DWTS. Όχι!
Σ.Δ.: Στους ρόλους σας ήσασταν εξαιρετικοί. Ξέρετε πόσες φορές έχω παίξει εγώ τον κακό;  Δεν μιλώ για εσάς αλλά για την μορφή τέχνης και το στυλ του.
Σ.Β.: Ναι αλλά ο τρόπος που λέγεται είναι υποτιμητικός. Είμαι πολύ ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα Στέφανε, δεν μπορώ να το ακούω καν. Τρέμει η φωνή μου κι είναι πολύ σπάνιο γιατί είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος.
Σ.Δ.: Ζητώ χίλια συγγνώμη, δεν το έκανα για να προσβάλω εσάς. Απλά κάποια πράγματα με έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση.

Σε εκείνο το σημείο διέκοψε η Βίκυ Καγιά για να κατευνάσει τα πνεύματα.