Δημήτρης Κόκοτας: Απαντά στα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Τραϊάνα Ανανία

Δημήτρης Κόκοτας

«Δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες μπορεί να πει κανείς κάτι τέτοιο. Είναι άσχημο πράγμα οι παρεξηγήσεις», τονίζει ο τραγουδιστής.

Στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» μιλά ο Δημήτρης Κόκοτας. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε τις τελευταίες του πρόβες για το αποψινό (2/3) live του J2US και μεταξύ άλλων απάντησε στις κατηγορίες που εξαπέλυσε μέσα στη βδομάδα ο Ανδρέας Μικρούτσικος προς την Τραϊάνα Ανανία, αφήνοντας ξεκάθαρα αιχμές για τον χαρακτήρα της.

«Η Τραϊάνα είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται πάρα πολύ με αυτό που αγαπάει, που είναι η καλλιτεχνία. Πιστεύω ότι έχουμε ένα αβαντάζ, επειδή ασχολείται με τη μουσική, αλλά έχει να κάνει και με τη δουλειά που ρίχνουμε», δηλώνει ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Είναι μια χαρά παιδί. Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, ούτε ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες μπορεί να πει κανείς κάτι τέτοιο. Είναι άσχημο πράγμα οι παρεξηγήσεις», τονίζει ο τραγουδιστής στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Τη συγκεκριμένη ηθοποιό εγώ δεν τη γνώριζα, την έμαθα από εδώ μέσα και μάλιστα έχει έρθει καλεσμένη δύο φορές, υπάρχουν άνθρωποι, απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν», ανέφερε μεταξύ άλλων μέσα στη βδομάδα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εγώ επειδή έχω δουλέψει αρκετό διάστημα μαζί της και βλέπω ότι είναι πάντα ξηγημένη και συνεπής, λέω τα καλύτερα, γιατί κάνει τα καλύτερα», απαντά ο Δημήτρης Κόκοτας στα σχόλια του γνωστού παρουσιαστή για την παρτενέρ του στο J2US.

«Δεν έχει επηρεάσει τις πρόβες μας ή τις σχέσεις μας όλο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχουμε αναφέρει κιόλας μεταξύ μας», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Κόκοτας.