Δημήτρης Κοκονίδης: «Δεν περίμενα ότι οι Onirama θα έχουν τόση διάρκεια»

Δημήτρης Κοκονίδης

"Το Dancing with the stars ήταν ένα κεφάλαιο πάρα πολύ ωραία και μου άφησε 22 κιλά λιγότερα" δήλωσε ο Δημήτρης Κοκονίδης.

Ο ντράμερ των Onirama, Δημήτρης Κοκονίδης, παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά κι αναφέρθηκε στην πορεία του συγκροτήματος και στην συμμετοχή του στο DWTS.

«Δεν περίμενα ότι το συγκρότημα θα έχει τόση διάρκεια. Ο μόνος που το πίστευε πάρα πολύ είναι ο Θοδωρής κι αυτός ήρθε στην Αθήνα και το έψαξε. Εμείς το κάναμε για πλάκα, πως λέμε ότι αυτός είναι ο αδεφός μου και τον πήραμε στην μπάντα. Λέγαμε να κάνουμε μια μπάντα και να πίνουμε σε κανένα μαγαζί τζάμπα ποτά. Αυτός ήταν ο σκοπός. Αυτό έχει ανοίξει και μεγαλώσει κι ευτυχώς έφτασε εκεί που έφτασε. Αν δεν είχα συναντήσει τους Onirama στην ζωή μου, δεν ξέρω τι θα ήμουν γιατί δεν είχα ιδιαίτερες φιλοδοξίες κι όνειρα. Αυτό από μόνο μας οδήγησε κάπου καλά κι είμαι πολύ χαρούμενος.

Το Dancing with the stars ήταν ένα κεφάλαιο πάρα πολύ ωραίο και μου άφησε 22 κιλά λιγότερα. Ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Έβαλα ξανά τα παλιά μου ρούχα και μπόρεσα κι έκατσα 11 επεισόδια. Βέβαια έχω βάλει τα 12 πίσω, αλλά ήταν καταπληκτική εμπειρία, δνε περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο πολύ γιατί δεν το είχα και καθόλου. Προσπαθούσα και πάλευα. Έκατσε η φάση κι ήταν τέλεια» ανέφερε ο Δημήτρης Κοκονίδης.